dimecres, 27 d’abril del 2011

PRESENTADA LA CANDIDATURA SOCIALISTA A VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT QUE INCORPORA MOLTS INDEPENDENTS ALS PRIMERS LLOCS DE LA LLISTA


La sala polivalent del club nàutic de l’Hospitalet de l’Infant s’ha quedat petita per acollir l’acte de presentació de la candidatura del PSC-PM a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a les eleccions municipals del 22 de maig. El coordinador del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès, també ha assistit a la presentació de la candidatura.

L’acte de presentació ha anat a càrrec de Àngels Pérez, número dos de la candidatura, qui ha anat presentant als membres de la llista del PSC que ha definit com a “una candidatura renovada i reforçada amb la incorporació de molts independents amb moltes ganes de treballar pel poble.”

Així mateix, Àngels Pérez ha qualificat a l’alcaldable socialista Alfons García com “el millor candidat que podíem tenir. Una persona compromesa amb el municipi i un treballador incansable que dedicarà tots els seus esforços a millorar la qualitat de vida dels veïns de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.”

Per la seva banda, Alfons García, que lidera la llista socialista per primera vegada, ha remarcat “l’esforç que hem fet per renovar els primers llocs de la candidatura amb persones de reconegut prestigi professional i personal, com l’Àngels Pérez o la Cristina Borràs, provinents dels diferents nuclis del nostre municipi i, sobretot, compromeses amb Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i amb la seva gent.”

Finalment, s’han donat a conèixer els principals continguts de la campanya del PSC a aquestes eleccions municipals. En concret, es duran a terme actes de campanya als quatre nuclis del municipi: l’Hospitalet, Vandellòs, Masboquera i Masriudoms. L’acte central de campanya tindrà lloc el proper 20 de maig en un acte que comptarà també amb l’actuació del grup musical Sabor Latino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada