dimarts, 5 d’abril del 2011

MARIA JESÚS SEQUERA, CANDIDATA DEL PSC A L’ALCALDIA D’ALBINYANA


Maria Jesús Sequera serà l’alcaldable del PSC a l’Ajuntament d’Albinyana a les eleccions municipals del 22 de maig. Sequera va ser elegida com a alcaldable amb el vot unànime de tots els assistents a l’assemblea de l’agrupació socialista d’Albinyana i ha estat ratificada pel Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona.

En les seves primeres declaracions com a cap de llista del PSC, Maria Jesús Sequera ha demanat als veïns d’Albinyana que “parlin amb el seu vot i que expressin amb el seu suport a la candidatura socialista allò que ja fa temps no paro d’escoltar a peu de carrer: Albinyana necessita un canvi després d’anys de monòleg, de menyspreu a totes les opinions, i de l’absència d’un alcalde que s’ha dedicat a les seves responsabilitats com a dirigent regional d’un partit polític i com a vice-president de la Diputació oblidant que el seu primer compromís és amb els veïns del poble.”

Maria Jesús Sequera ha explicat que “la meva màxima prioritat a l’Ajuntament, la meva autèntica obsessió, serà impulsar tot allò que estigui a l’abast del consistori per ajudar aquells dels nostres convilatans que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi econòmica. Hem de saber establir prioritats i ara més que mai és l’hora d’impulsar els serveis municipals necessaris per ajudar a les persones en aquests moments de dificultats.”

Finalment la candidata socialista ha mostrat la seva convicció en què “Albinyana disposa dels potencials necessaris per convertir-se en un referent a nivell de qualitat de vida en el conjunt de la comarca del Baix Penedès. Ara bé, el que ens cal és un Ajuntament on hi hagi una persona que dediqui tots els seus esforços a exercir com a alcalde i un equip de Govern amb persones preparades i compromeses amb el poble. Aquesta és la nostra convicció i aquest és el tret distintiu que identifica la candidatura socialista”, ha subratllat Maria Jesús Sequera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada