dimecres, 13 d’abril del 2011

EL PSC DE L’ARBOÇ DENUNCIA LA RETALLADA DE SERVEIS AL CENTRE D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DEL POBLE


El PSC de L’Arboç ha denunciat aquest dimecres el fet que s’estigui plantejant el tancament del servei de 24 hores, en concret del torn de nit, del Centre d’Atenció Primària del poble.

Segons el portaveu socialista, Joan Sans, “tancar el servei de 24 hores del CAP del poble és deixar als veïns del poble i dels nuclis de població propers (Banyeres, Llorenç, Sant Jaume, Castellet i la Gornal...) desemparats d’un servei tan essencial com és l’atenció sanitària. Potser el Govern de CiU considera que els veïns de l’Arboç som ciutadans de segona?”

Davant d’aquesta tessitura el grup municipal socialista ja avança que “farem l’impossible per aturar aquest nou despropòsit del Govern del senyor Mas. Els socialistes no admetrem ni un pas enrera en matèria d’un servei sanitari públic de qualitat que ens ha costat molt de construir. Amb la salut de les persones no s’hi juga...”

En darrer terme, Joan Sans ha reiterat “el compromís del PSC en la defensa de l’interès general dels ciutadans de L’Arboç i, en especial, dels més desafavorits que són els que més acusaran els efectes perniciosos d’aquestes retallades sanitàries. No defallirem en la nostra total oposició a aquest pla de retallades sistemàtiques de serveis tan bàsics com la salut o l’educació. Que ningú en tingui cap dubte”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada