dijous, 7 d’abril del 2011

LA RENOVACIÓ ÉS LA PRINCIPAL CARACTERÍSTICA DE LA COALICIÓ ELECTORAL UNIM-PSC ALS PALLARESOS


“La renovació és la principal característica de la candidatura de la coalició electoral UNIM-PSC progrés municipal als Pallaresos. És tracta d’una llista molt renovada, que representa un projecte nou, que combina joventut i experiència, que vol sumar per els Pallaresos i que neix amb l’objectiu de treballar per millorar el dia a dia dels veïns del nostre poble”, així ha definit la candidatura Jaume Domínguez, l’alcaldable de la formació.

Segons Jaume Domínguez, que durant aquest mandat ha estat regidor per una candidatura independent, “UNIM-PSC vol acabar amb la inestabilitat que ha patit els Pallaresos com a conseqüència de l’extraordinària fragmentació que s’ha viscut a la sala de plens de l’Ajuntament. Nosaltres considerem que, sobretot en aquest context de dificultats marcat per la crisi econòmica, ens cal un Govern municipal fort i estable que sàpiga establir les prioritats i que tingui un horitzó de treball perfectament clar i definit. Aquest és l’objectiu que ens ha portat a presentar-nos conjuntament amb la única finalitat que guanyi l’interès generals del conjunt de veïns del poble.”

El concret, formen la candidatura les següents persones:

1.- Jaume Domínguez (UNIM)

2.- Nestor Cañete (PSC)

3.- Maria Jesús Coronado (PSC)

4.- Jordi Sans (UNIM)

5.- Yolanda Sánchez (UNIM)

6.- Pilar Guerrero (PSC)

7.- Pere Estrem (UNIM)

8.- Vicens Villena (PSC)

9.- Joaquín Cerrato (UNIM)

10.- Malena Magdalena (UNIM)

11.- Amparo Sanz (UNIM)

L’acte de presentació de la candidatura es durà a terme el proper divendres 15 d’abril a les 19h al casal municipal dels Pallaresos. L’acte serà presentat per l’escriptor Óscar Molero i comptarà també amb la intervenció de Xavier Sabaté, primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona i diputat socialista al Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada