divendres, 22 d’abril del 2011

PRESENTADA LA CANDIDATURA DEL PSC A LES ELECCIONS MUNICIPALS A LA BISBAL DEL PENEDÈS QUE ESTÀ FORMADA PER PERSONES DE TOTS ELS NUCLIS DEL POBLE


Més d’un centenar de persones han assistit a la presentació de la candidatura del PSC-PM a les eleccions municipals a la Bisbal del Penedès. L’acte de presentació es va dur a terme a la cooperativa del poble i va comptar també amb l’assistència de l’alcaldable socialista pel Vendrell, Martí Carnicer, i dels caps de llista del PSC a Sant Jaume dels Domenys, a la Juncosa del Montmell i a Albinyana, Miquel Martil, Imma Costa i Maria Jesús Sequera, respectivament.

Durant l’acte de presentació l’alcaldable socialista, Ramon Rovira, va desgranar la composició de la candidatura del PSC i va anar presentant a tots i cadascun dels candidats. En relació a la llista socialista, Rovira va afirmar que “es tracta de persones compromeses amb el poble i amb l’experiència i la solvència necessàries per governar en aquests moments de crisi econòmica. Persones com el Lluís Latorre, la Maria José Ruiz, el Josep Maria Ferré, l’Asunción García, el Felipe Cabeza, etc. També vull subratllar que la nostra candidatura incorpora persones de tots i cadascun dels nuclis del poble.”

Ramon Rovira es va mostrar convençuts que “el 22 de maig els ciutadans de la Bisbal posarem el punt i final als quatre anys de despropòsits que ha suposat el Govern del senyor Puigibet. Uns anys marcats per la ineficàcia en la gestió, l’endeutament, el clientelisme, les sortides de to i la manca de participació ciutadana.”

“Nosaltres creiem exactament en el contrari: en l’estalvi, la participació de la gent, l’honestedat, l’estabilitat i el sentit comú. Nosaltres no menysprearem ni insultarem ningú, com ha fet el Govern d’ERC reiteradament durant aquests darrers quatre anys. Els socialistes ens comprometrem a governar pensant en l’interès general del poble i en defensa d’aquells que ho estan passant més malament com a conseqüència de la crisi econòmica”, ha posat de relleu Ramon Rovira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada