dilluns, 11 d’abril del 2011

EL PSC RENOVA LA SEVA LLISTA A MONTBLANC AMB LA INCORPORACIÓ DE 10 INDEPENDENTS


“El PSC es presentarà a les eleccions municipals a Montblanc amb una llista renovada que incorpora 10 independents. Es tracta d’una llista plural que incorpora diferents sensibilitats, perfils professionals i trajectòries diverses però sempre amb el nexe en comú del compromís amb Montblanc i amb la millora de la qualitat de vida dels seus habitants”, així ha definit la candidatura socialista el seu cap de llista, Pere Domènech, que encapçalarà la llista del PSC per primer cop.

L’alcaldable socialista ha remarcat que “la llista socialista també incorpora com a candidats a les dues persones que van liderar la candidatura d’Acord per Montblanc el 2003 i el 2007, el Joan Llort i el Josep Maria Campdepadros, el que demostra la continuïtat de l’aposta per un Govern de progrés a Montblanc.”

Així, la llista socialista queda formada per les següents persones:

1.- Pere Lluís Domènech

2.- Jordi Margalef

3.- Javier Blanquez

4.- Andrea Viviana Schiavone

5.- Teresa Maria Sigro

6.- Miguel Salazar

7.- Maria del Carmen Nuez

8.- Francesc Josep Miracle

9.- Josefa Torns

10.- Joan Llort

11.- Africa Arrau

12.- Ana Guerra

13.- Josep Maria Campdepadros

Pel que fa al contingut del programa electoral socialista, Pere Domènech ha posat l’accent en subratllar que “és l’hora de les persones no de les pedres. En aquests moments de greus dificultats econòmiques per a molta gent ens cal un Ajuntament que, primer, tingui clares quines són les prioritats i, segon, que aposti pel rigor en la gestió i acabi amb la inestabilitat que hem viscut aquests darrers quatre anys de la ma del Govern del senyor Andreu...”

“Els socialistes ens comprometem a treballar per a les persones, pensant en els seus interessos i en la millora del seu dia a dia quotidià. En aquests moments de greu crisi econòmica no ens podem permetre caure ni en debats estèrils ni en grans dissenys teòrics. Primer les persones i després l’obra pública”, ha reiterat Pere Domènech.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada