dissabte, 9 d’abril del 2011

MÉS DE CENT PERSONES PARTICIPEN EN LA CONVENCIÓ MUNICIPAL DEL PSC DE TARRAGONA


Més d’un centenar de persones han participat en la Convenció Municipal del PSC de Tarragona que s’ha dut a terme aquest matí al Centre Cívic del barri de Sant Pere i Sant Pau. La Convenció ha servit per debatre i posar el comú les línies generals que serviran per confeccionar el programa electoral amb el que el PSC es presentarà a les eleccions municipals del 22 de maig a Tarragona.

Segons ha remarcat l’alcaldable socialista Josep Fèlix Ballesteros, “finalment hem incorporat quasi 1.000 propostes aportades tant pels ciutadans com per diverses entitats de la ciutat. Estem molt satisfets perquè això representa quasi 400 propostes més de les que vàrem rebre en la Convenció Municipal d’ara fa quatre anys. Per exemple, fins a 96 entitats i associacions tarragonines ens han fet arribar les seves aportacions. Vull subratllar també que 400 d’aquestes propostes ens han arribat a través de les noves xarxes socials.”

Pel que fa al contingut del programa, Ballesteros ha afirmat que “la generació de nova ocupació i la lluita contra l’atur serà la nostra clara prioritat. En aquest sentit estem convençuts de poder crear 6.000 nous llocs de treball a la ciutat en els propers quatre anys si som capaços de desenvolupar els sectors econòmics que ens són més propis.”

L’alcaldable socialista ha explicat que aquests sectors són la química, el turisme, el comerç, la logística i el transport. “Per posar només un exemple, hem de saber aprofitar el potencial que suposarà el parc científic i tecnològic de Ses Celades.”

Els altres eixos bàsics del programa socialista seran la incorporació del Pla Estratègic Tarragona 2022, la projecció exterior de la ciutat, el manteniment de la qualitat de vida pròpia d’una ciutat humana de tamany mitjà i la garantia de la igualtat d’oportunitats que no permeti ni un pas enrera en matèria de polítiques socials. El programa s’estructurarà en propostes sectorials i també en propostes específiques per a tots els barris de la ciutat.

Finalment, Josep Fèlix Ballesteros ha afirmat que “ens presentem a aquestes eleccions amb els deures fets i amb el compliment del 95% del programa electoral amb el que ens vàrem presentar davant la ciutadania ara fa quatre anys.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada