dimecres, 13 d’abril del 2011

EL PSC LAMENTA QUE ENTRE ELS DISTINGITS AMB LA CREU DE SANT JORDI NO HI HAGI CAP PERSONA DE LES COMARQUES TARRAGONINES


“La Federació del PSC del Camp de Tarragona lamenta amb tota rotunditat el fet que entre les 29 persones distingides ara amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat no hi hagi cap persona de les comarques tarragonines. Ni una sola! Potser el Govern del senyor Mas considera que no som prou dignes...”, així ho ha denunciat aquest dimecres el diputat socialista al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, primer secretari també del PSC del Camp de Tarragona.

Segons Sabaté, “és increïble que en aquesta ocasió no s’hagi distingit cap persona de la província de Tarragona. Un fet insòlit sense precedents en els Governs dels presidents Maragall i Montilla. Potser considera el Govern de CiU que a Tarragona no tenim cap persona mereixedora d’aquesta distinció?”, ha preguntat retòricament el diputat socialista.

Pel que fa a les entitats, d’entre les 15 entitats guardonades només n’hi ha una procedent del sud de Catalunya. En concret, la Societat Coral Aroma Vallenca.

El diputat socialista ha afegit que “aquest nou menyspreu s’afegeix al llistat d’oblits d’un Govern que ja va néixer sense comptar amb cap membre provinent de la província de Tarragona.”

Finalment, Xavier Sabaté s’ha preguntat “on són ara els dirigents territorials de CiU que es van passar set anys parlant de “l’oblit intolerable” que al seu parer el Govern d’Entesa practicava en relació a les nostres comarques i que ara resten muts o afònics...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada