dilluns, 18 d’abril del 2011

MÉS DE 100 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL PSC A PERAFORT I PUIGDELFÍ


Més d’un centenar de persones han assistit a la presentació de la candidatura del PSC-PM a Perafort i Puigdelfí a les eleccions municipals del 22 de maig. L’acte va estar presidit pel cap de llista socialista, Josep Daniel Esparza, i va comptar amb la participació de tots els membres de la candidatura i amb l’assistència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, del primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, i del secretari d’organització de la Federació, Joan Ruiz.

Durant l’acte de presentació, Josep Daniel Esparza va afirmar que “cada dia que passa es fa més evident la necessitat d’un canvi al poble. Ha arribat l’hora de posar el punt i final a un equip de Govern cada cop més desconnectat de les necessitats reals dels veïns del poble i que ha demostrat una incapacitat realment insuperable per escoltar cap veu que no sigui la seva pròpia.”

“A Perafort el govern de CiU va apostar exclusivament per viure d’un model de creixement urbanístic absolutament desproporcionat que ha punxat. Ara tots estem patint les conseqüències d’aquesta aposta que ja ha demostrat la seva ineficàcia...”

Finalment, l’alcaldable socialista es va comprometre “a ser la veu de l’interès general dels veïns de Perafort i Puigdelfí a la sala de plens de l’Ajuntament. Nosaltres no volem reproduir l’autisme polític que ha demostrat el senyor Pla en aquests darrers anys. Els socialistes volem que la ciutadania de Perafort recuperi el protagonisme que li pertoca en el progrés del poble pensant, especialment, en aquells dels nostres convilatans que pitjor ho estan passant per culpa de la crisi econòmica.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada