dijous, 4 de maig del 2017

ELEGIDA LA NOVA COORDINADORA COMARCAL DEL PSC DEL TARRAGONÈS



L'assemblea comarcal del PSC del Tarragonès ha elegit la comissió coordinadora del partit a la comarca durant aquests propers quatre anys. En aquest nou període Salvador Ferré Budesca, actual primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Canonja i diputat provincial serà el coordinador comarcal.

Completen la nova coordinadora comarcal: Jordi Sans, regidor als Pallaresos, Rocío León, de l'agrupació de Tarragona, Daniel Esparza, regidor a Perafort i conseller comarcal, Oscar Sánchez, alcalde de Constantí, Beatriz Morer, de l'agrupació de Salou, José Cosano, de l'agrupació de Tarragona, Montse Fortuny, de l'agrupació de Tarragona, Montse Inglés, regidora del Catllar, Vale Pino, regidor a Torredembarra i Ander Basterretxea, portaveu socialista a l’Ajuntament de Vila-seca.

La nova coordinadora comarcal incorpora saba nova i té una àmplia representació territorial.

En la seva primera intervenció com a coordinador comarcal dels socialistes del Tarragonès, Salvador Ferré ha emplaçat a “a reforçar la presència del projecte socialista al Tarragonès i la vigència dels valors que representem de llibertat, bon govern municipal i justícia social. Tenim una comarca diversa on hi ha des de grans ciutats i conurbacions metropolitanes fins a municipis de l'interior demogràficament petits. Hem d'estar al costat de totes les nostres agrupacions, especialment les petites, i donar tot el suport als nostres grups municipals, fent-nos visibles a tots les racons de la comarca perquè els socialistes som la garantia segura que els ciutadans rebran l'escalf dels seus ajuntaments.”


El nou coordinador comarcal ha afegit que “tenim l'objectiu de presentar més llistes socialistes a les eleccions municipals d'aquí a dos anys, formades amb els millors candidats per defensar els interessos de la ciutadania. Ens queda molt treball per endavant però ens dóna una empenta addicional ser conscients que és amb ajuntaments governats per socialistes que més han progressat els pobles i ciutats de Catalunya en democràcia, també aquí al Tarragonès.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada