dimarts, 30 de maig del 2017

EL PSC DE VILA-SECA COMMEMORA EL 40è ANIVERSARI DE LA CONSTITUCIÓ DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DEL MUNICIPI



L’agrupació socialista de Vila-seca commemora enguany el 40è aniversari de la seva creació. Per aquest motiu el proper 1 de juliol es durà a terme un dinat solidari al parc Bernat Saportella del municipi per celebrar conjuntament aquests primers 40 anys de vida política. A l’acte assistirà Miquel Iceta, primer secretari del PSC.

Així mateix també es commemora el 84è aniversari de l’associació feminista socialista de Vila-seca. Els actes programats inclouen una exposició fotogràfica de la trajectòria socialista a Vila-seca que es podrà visitar a partir de l’1 de juliol a la seu de l’agrupació.

En relació a aquesta qüestió l’actual portaveu socialista al poble, Ander Basterretxea ha afirmat que “després de 40 anys de trajectòria política el PSC és ben viu i actiu a Vila-seca, no només a la sala de plens de l’ajuntament sinó, sobretot, a peu de carrer compartint els anhels i inquietuds dels vilasecans i vilasecanes.”

“Estem satisfets per aquests 40 anys ininterromputs d’activitat política socialista a Vila-seca. Ja sigui quan hem tingut responsabilitats de govern com a l’oposició sempre hem treballat per fer vigents els valors socialistes de justícia social, igualtat, respecte i cohesió, sense fer distincions entre els vilasecans nascuts al municipi i els que han nascut fora vila.”


Finalment Ander Basterretxea ha emplaçat “a tots els vilasecans a celebrar amb nosaltres aquests primers 40 anys de socialisme al poble participant en els actes convocats a tal efecte. Estic convençut que la vitalitat del nostre poble és tal que els millors anys d’un govern socialista de progrés a Vila-seca estan per venir...”, ha remarcat el portaveu del PSC a l’Ajuntament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada