dimarts, 22 de març del 2011

MAITE HUERTA LIDERARÀ LA LLISTA SOCIALISTA QUE TAMBÉ INCORPORARÀ QUATRE INDEPENDENTS


L’actual alcaldessa de Roda de Barà, Maite Huerta, tornarà a liderar la candidatura del PSC a l’Ajuntament de Roda en les eleccions municipals que s’han de celebrar el proper 22 de maig. Així ho va aprovar ahir el Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona que es va dur a terme a la capital del Tarragonès.

Segons ha subratllat la candidata socialista, “estem molt contents perquè hem pogut incorporar a la nostra llista, substancialment renovada, a quatre independents no directament vinculats al partit però que estan plenament compromesos amb el model de poble que nosaltres defensem: una Roda de Barà socialment cohesionada, orgullosa de la seva raó de ser, amb uns paràmetres de qualitat de vida d’excel·lència i que sentin com a pròpia tots els veïns del poble, hagin nascut o no a Roda.”

En concret, segueixen a la cap de llista socialista l’actual tinent d’alcalde i responsable de l’àrea de cultura de l’Ajuntament, Ingrid Virgili. A continuació trobem als independents Alberto Alcaraz i Ramon Vidal com a números tres i quatre. Maria José Lombao ocupa la cinquena posició, Raimundo Bosch la sisena i Guillem Millan la setena plaça.

Maite Huerta ha afirmat que “en aquestes eleccions ens plantegem com a objectiu assolir una majoria sòlida que ens permeti seguir la transformació de Roda de Barà que hem iniciat aquest mandat. Són moltes les coses que estan en joc en aquests proper quatre anys, d’una banda acabar els equipaments i serveis actualment en curs, com la biblioteca municipal, i de l’altre continuar donant cobertura als ciutadans de Roda en la seva vida diària, per exemple, als més de 600 infants que tenim al poble.”

“Puc dir, honestament, que en aquests darrers quatre anys ens hem deixat la pell i hem sabut fer front, amb molts sacrificis, a una situació econòmica molt delicada que ens vàrem trobar com a herència de l’anterior equip de Govern. Ara necessitem quatre anys més de treball per consolidar aquesta feina...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada