dilluns, 14 de març del 2011

IL.LUSIÓ PER LES BORGES DEL CAMP


Queda poc temps perquè s’acabi aquest mandat municipal. És l’hora de reflexionar i constatar que gràcies a la feina que ens havíem proposat portar a terme amb il·lusió (que continuem tenint com el primer dia), responsabilitat i compromís s’ha fet possible poder arribar a assolir la consolidació dels nostres projectes.

En el marc de la comissió de Govern la nostra posició, sempre constructiva i vetllant pel be de l’interès públic, ha influït en moltes decisions que dia a dia ens han permès sumar esforços i ens ha servit per aconseguir que el nostre poble sigui en molts aspectes un referent a nivell comarcal.

No es tracta de parlar o callar sinó de fer feina que beneficiï a tothom del poble de manera constructiva, consensuada i responsable, aportar idees i posar-les a la pràctica per poder afrontar els reptes i dificultats que puguin sorgir amb esperit valent per tirar endavant i millorar el nostre poble.

La política és assumir responsabilitats i donar comptes davant la ciutadania. Per això ara, breument, us fem unes pinzellades del que hem fet des de l’Ajuntament durant aquests darrers quatre anys:

En matèria de medi ambient hem impulsat l’estalvi energètic fomentant el canvi de potencia en l’enllumenat públic del carrer Verge de la Riera. Aquesta ha estat la primera experiència exitosa d’un canvi de model que aplicarem a tot el poble.

Durant aquest mandat hem treballat per acabar el condicionament del camí dels miradors, un projecte que s’havia iniciat la passada legislatura i que ara hem fet arribar a bon port. Gràcies a aquesta actuació hem aconseguit un nou espai pel poble, accessible a tothom, per l’esport, pel lleure, per caminar i per contemplar els paisatges que ens ofereix el nostre ric entorn natural.

A banda, hem recuperat l’espai del terme municipal cremat en l’incendi d’ara fa uns anys. Vull significar que aquesta tasca de recollida i extracció de la fusta cremada, pins tombats, etc. ha estat de franc i amb cost zero per les arques de l’Ajuntament ja que hem aconseguit que una empresa privada es fes càrrec d’aquestes tasques de neteja.

Pel que fa a l’esport, hem consolidat una instal·lació esportiva de primer ordre necessària pels veïns de les Borges, em refereixo al camp de futbol del que ja podem gaudir tots els borgencs i borgenques. Un camp de futbol preparat per acollir tota l’activitat esportiva que es genera el poble.

Una altra de les fites assolides en aquests darrers quatre anys ha estat la posada en servei de la sala polivalent, que s’inaugurarà aquest mateix mes de març. Una sala que servirà per a tota l’activitat esportiva i pels actes lúdics i culturals que endeguem al poble.

En definitiva, ens sentim raonablement satisfets de la feina feta i demanem la vostra confiança per poder continuar amb el projecte ambiciós per les Borges que ens socialistes sempre hem defensat.

Enric Llorens

Alcaldable del PSC a l'Ajuntament de les Borges del Camp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada