divendres, 18 de març del 2011

ELEGIDA LA CANDIDATURA DE CABRA DEL CAMP


“Estem molt satisfets amb la candidatura que els socialistes finalment presentarem a les eleccions municipals. Estem convençuts de què serem els intèrprets de la voluntat majoritària dels veïns de Cabra del Camp que volen un canvi després de molts anys de prepotència i sarcasme per part de l’equip de Govern”, així ha valorat aquest divendres l’alcaldable socialista per Cabra, Sebastià Morales, la candidatura que el PSC presentarà a les eleccions municipals en aquest municipi de l’Alt Camp.

En concret, la candidatura socialista per l’Ajuntament de Cabra del Camp queda constituïda per les següents persones:

Sebastià Morales

Marina Sáez

Vicenta Adelantado

Lluís Agustench

Jose Luis Blesa

Vicky Ordoñez

Maria Carmen Pittana

Àngels Ollé

Tomas Solis

Juan Carlos Meroño

Jordi García

Maribel García

Antonio Aijón

Gregorio Cabezas

Jordi Solà

Antonio Díaz

Segons l’alcaldable socialista, “es tracta d’una llista formada per gent jove, treballadors i estudiants implicats en el teixit social i associatiu del municipi, amb moltes ganes de treballar per configurar aquest nou poble que se senti com a propi tothom, hagi nascut o no a Cabra.”

“Volem canviar l’estil de fer les coses de l’actual equip de Govern. Un equip de Govern que no ha fet absolutament res en aquests darrers quatre anys i que no es preocupa per les necessitats ni dels joves, ni dels infants, ni del col·lectiu de la tercera edat de Cabra del Camp.”

“Ara el que cal és que aquesta voluntat de canvi es tradueixi en vots a la candidatura socialista el proper 22 de maig. En cas de ser així, estem absolutament convençuts de guanyar amb majoria absoluta aquestes eleccions municipals”, ha assegurat l’alcaldable socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada