dimarts, 8 de març del 2011

DURANT EL MES DE FEBRER ES VAN SUBSCRIURE 1.651 CONTRACTES INDEFINITS A LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA


“Durant aquest passat mes de febrer es van subscriure 1.651 contractes de treball indefinits a la província de Tarragona. En aquests moments els contractes indefinits representen aproximadament l’11% del total del volum de contractació que es genera a les nostres comarques.” Així ho ha fet públic aquest dimarts el diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Anton Ferré, qui ha remarcat que la reforma laboral impulsada pel Govern l’any passat s’ha traduït en un augment del nombre de contractes de foment de la contractació indefinida.

“Es tracta d’un tipus de contracte que permet a l’empresari fer la conversió dels contractes temporals en indefinits. Doncs bé, durant els sis primers mesos d’aplicació de la reforma va augmentar fins a un 52% aquesta tipologia de contractes.”

Així mateix, Anton Ferré ha posat de relleu que la reforma laboral també ha incrementat el nombre de contractes formatius. En aquest sentit, la reforma inclou bonificacions per a la conversió dels contractes formatius en indefinits.

Segons el diputat alcoverenc, “la reforma visualitzarà el seu impacte més positiu un cop l’economia es recuperi i deixem enrera la crisi econòmica. Una de les seves raons de ser és l’augment del nombre de contractes indefinits. La finalitat última és potenciar aquesta contractació i acabar amb la precarietat i la inseguretat laboral.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada