dilluns, 21 de març del 2011

ELS SOCIALISTES DE CUNIT APROVEN UNA LLISTA OBERTA A LA SOCIETAT PER ARRIBAR A TOTHOM


Els socialistes de Cunit han aprovat per unanimitat la llista que es presentarà a les properes eleccions municipals. Judith Alberich encapçala una candidatura que “és la millor per tirar endavant la segona transformació de Cunit i per no donar cap pas enrere en la modernització del poble ni en els drets de les persones” segons va dir en el transcurs de l’assemblea socialista que va aplegar a poc menys d’un centenar de persones.

El primer secretari dels socialistes cunitencs, José Luís Rodríguez, va presentar l’acte afirmant que “la candidatura és una llista guanyadora que lluitarà per la defensa del programa socialista amb il·lusió i per a totes les persones”. Per la seva part, l’actual alcaldessa va manifestar que “entre els valors fonamentals dels socialisme destaquen la seva orientació municipalista i de servei públic, però aquests valors no es poden defensar si la nostre llista no representés a amplis sectors dels ciutadans i ciutadanes de Cunit”.

La candidata va destacar la incorporació de ciutadans independents que “fan costat al projecte socialista perquè és un projecte de tots i totes”, dels joves “perquè cal pensar en el demà i en el passat demà”, i de la gent gran “perquè tenen una valuosa experiència que la volen posar al servei de tothom”.

Judith Alberich va tenir paraules d’agraïment “per a tots els regidors i regidores que han treballat aquests anys per Cunit, que han fet una bona feina i que ara tanquen la llista o són els suplents de la candidatura de tots els socialistes de Cunit perquè segueixen amb nosaltres, donant-nos suport”. En aquest sentit, la candidata socialista va destacar que “la llista és la llista de tots perquè va més enllà de la candidatura. És la llista de tots els socialistes de Cunit. És una llista renovadora però també dipositària d’una història, de la suma d’esforços de tots els militants i simpatitzants socialistes i d’una consciència col·lectiva d’un projecte que ve de lluny i vol arribar lluny”.

Els independents que s’incorporen a la llista del PSC de Cunit són Manuela Calderón, presidenta de l’AMPA Pompeu Fabra, Reyes Barbero, vicepresident del Club de Futbol Cunit, i la veïna del Casc Antic, Rosa Romagosa. Judith Alberich estarà acompanyada en els números dos i tres de la llista per Josep Gràcia i Xavier Lorenzo en una “llista paritària, amb participació dels joves i oberta a la societat i als sectors per arribar a tothom” segons va dir l’alcaldessa als militants i simpatitzants socialistes presents en l’assemblea.

L’assemblea va finalitzar amb una crida de Judith Alberich a tota la candidatura, als militants i als simpatitzants “a treballar de valent per explicar la bona feina feta en aquests anys, per explicar als ciutadans i ciutadanes que no ens amaguem ni ens arronsem davant els problemes, i per transmetre la il·lusió que tenim en un projecte de modernització de Cunit al servei de les persones i per fer del nostre poble un poble per tots i totes”.

Composició de la llista SOCIALISTA de Cunit

1. Judith Alberich Cano

2. Josep Gracia Vera

3. Xavier Lorenzo Torres

4. Manuela Calderón Navarro

5. Juan García Cortés

6. Arantzazu Longares Guzmán

7. Jordi Gironés Vilapriño

8. Sandra Domínguez Romero

9. Reyes Barbero Montenegro

10. Rosa Romagosa Cabus

11. Juan Gómez Escudero

12. María Léon Ramos

13. José de los Riscos Cepero

14. Isabel Estudillo Sánchez

15. Gerardo Loza

16. Antonia Luna Maillo

17. José Habas Antolín

18. Enrique Pérez Pérez

19. Joan Escardó Martí

20. Silvia Martínez Alonso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada