dimecres, 16 de març del 2011

L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE VILA-SECA ELEGEIX LA CANDIDATURA DEL PSC A LES ELECCIONS MUNICIPALS


L’assemblea de l’agrupació socialista de Vila-seca va elegir ahir al vespre la candidatura que el PSC presentarà al municipi a les eleccions municipals del mes de maig.

En concret, la llista està encapçalada per l’actual portaveu socialista a l’Ajuntament, Alberto Miñambres. Acompanyen a l’alcaldable socialista (per ordre a la candidatura): Begoña Alvarez, José Miguel Avilés, Jaume Salvadó, Minerva Castillo, Andreu López, Rosa Maria Avilés, Susana Morales, Hugo Gimeno, Ainoa Amigo, Pilar Ortega, Aciel Aguilar, Miguel Angel Martínez, Meritxell De Haro, Núria Miret, José Angel Guerrero, Maria Carmen Oller, Cándida Aranda, José Maria Rosillo, Zainab Aarsi i Josep Maria Roca.

En relació a la candidatura socialista Alberto Miñambres ha posat de relleu que “es tracta d’una llista formada per gent jove, que combina experiència i renovació, amb empenta i il·lusió per treballar per una Vila-seca de tots que recuperi l’ambició de ciutat que l’ha fet històricament gran i que l’ha fet definir una identitat pròpia en el conjunt del Camp de Tarragona.”

Miñambres s’ha mostrat convençut de què “la majoria de vilasecans i vilasecanes volen un canvi. Després de lustres de monòleg del senyor Poblet, amb un estil basat en el menyspreu permanent a les opinions alienes, és l’hora de recuperar la veu de tots aquells que apostem per crear una ciutat cohesionada i equilibrada, orgullosa de la seva raó de ser, que puguin sentir com a pròpia tots els veïns tant del nucli de la vila, com de la Plana i de la Pineda.”

“En definitiva, aquesta és la millor llista per Vila-seca i la seva gent. Els socialistes ens presentem davant la ciutadania renovant el nostre compromís amb un model de ciutat per conviure, dinàmica, oberta, progressista i que tingui el protagonisme que li correspon pel seu dinamisme i la vitalitat de la seva societat civil”, ha resumit l’alcaldable socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada