dilluns, 7 de març del 2011

EL VERGONYÓS CINISME ELECTORALISTA D'ERC


Fa poc dies es va posar de manifest l’intent de manipulació política del senyor Ivan Faccia, regidor d’ERC de l’Ajuntament de Cunit. Aquest senyor, veí del barri de Valparaiso de Cunit, va liderar fa dos anys la legítima reivindicació d’un grup de veïns i veïnes de la zona, per la qual demanaven a l’Equip de Govern la construcció d’un recinte on els nens i nenes poguessin jugar amb seguretat a prop de casa. El Govern de Cunit va donar resposta a les reivindicacions veïnals projectant la pista amb una inversió de 91.000 euros subvencionats pels Fons Estatals (l’anomenat col·loquialment “Plan Zapatero”).

La pista ja està en funcionament, però s’han detectat alguns problemes de soroll que afecten als veïns i veïnes. Davant d’aquest fet el Govern de Cunit, amb el PSC al capdavant, ja està treballant per substituir, en els propers dies, els materials que originen el soroll, amb l’objectiu de que la pràctica de l’activitat esportiva dels nens i nenes no alteri la convivència dels i les residents de la zona.

Tanmateix, el Sr. Ivan Faccia, fen ús d’una pràctica política populista (pròpia de sistemes predemocràtics), s’aprofita d’aquest problema i, amb un cinisme electoralista sense vergonya, manifesta públicament que ara està en contra de la pista. Però el que NO DIU aquest senyor és que va ser ell com a veí qui va demanar la pista poliesportiva, fent-se ressò en el seu moment de la proposta dels veïns. I TAMPOC DIU que com a regidor d’ERC no va fer cap al·legació al projecte presentat a l’ajuntament, fet pel qual es posa de manifest que estava d’acord amb la seva construcció. Llavors, per què aquest canvi d’opinió sr. Faccia? Perquè s’apropen les eleccions municipals i vol aconseguir vots? És per això que ara construeix un discurs fals i demagògic per dir que està en contra de la pista? Vergonyós i immoral!!!

El que es demana d’un polític i del partit al qual representa és fonamentalment coherència amb les decisions i sinceritat amb les persones. Aquest senyor està fent brutícia de la política, està desprestigiant el fet polític com a eina de canvi i millora social i no té l’alçada política que s’espera d’una persona que aspira a governar.

Aquestes maneres de fer política s’han d’eradicar del nostre poble i només s’aconseguirà si persones com aquestes no obtenen representació en el proper govern de Cunit. Les persones que es dediquen a la política es poden equivocar, però mai poden manipular i enganyar per intentar destruir un govern i aconseguir alguns vots. El sr. Ivan Faccia ha perdut els papers, i si aconsegueix algun vot amb aquestes calumnies, el PSC li recordarà que seran vots producte de les seves mentides i manipulacions.

Agrupació Socialista de Cunit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada