dilluns, 20 de novembre del 2017

LA JSC APEL.LA A LA MOBILITZACIÓ DELS 4.381 JOVES TARRAGONINS QUE PODRAN VOTAR PER PRIMER COP



El candidat socialista per Tarragona al Parlament i primer secretari de la JSC del Camp de Tarragona, Eloi Menasanch, ha apel·lat aquest dilluns a la mobilització “dels 4.381 joves de la província de Tarragona que podran votar per primera vegada en aquestes eleccions al Parlament del 21-D en haver assolit la majoria d’edat. Uns joves que no van poder votar a les eleccions de 2015.”

El candidat del PSC ha afirmat que la mobilització dels joves serà “un element decisiu” en el resultat d’aquestes eleccions que decidiran, en bona mesura, el futur del jovent del país en aquests propers quatre anys. “Els joves no podem estar absents i esperar que altres decideixen per nosaltres. Precisament nosaltres, que hem patit amb molta intensitat els efectes de la crisi econòmica, de la inestabilitat política i de la falta de polítiques adreçades al jovent del Govern de Junts pel Sí i els seus socis de la CUP hem de saber donar resposta des de les institucions del país a les necessitats reals del nostre jovent i els únics que sabem fer-ho som els socialistes.” 

Eloi Menasanch ha recordat que “des de 2011 més de 4.000 joves de les comarques tarragonines, aproximadament el mateix nombre de joves que ara votaran per primer cop, han hagut de marxar fora del país per treballar i guanyar-se la vida. Els socialistes volem que tornin perquè representen el futur del país i la majoria són joves acadèmicament molt qualificats.”

En aquest sentit, ha recordat l’augment absolutament desorbitat tant de les taxes com de les matrícules universitàries que s’han incrementat fins a un 70% mentre que els màsters i estudis de postgrau ho han fet en un 200%. “Qui pot pagar aquests preus quan tenim un atur juvenil que frega el 50%?”, s’ha preguntat retòricament el primer secretari de la JSC del Camp de Tarragona.   


“El futur dels joves també passa per les urnes el proper dia 21 de desembre. Per això des de la JSC apel·lem a la mobilització dels joves que votaran per primer vegada perquè ens cal un Govern a la Generalitat que ens tregui d’aquesta trista realitat d’atur, precarietat i passaport al que ens ha condemnat el Govern de Junts pel Sí. Volem un canvi, un canvi real liderat per Miquel Iceta, que torni a invertir en beques, emancipació, participació dels joves, foment de la cultura i de la creativitat i ajudes al lloguer. El dia 21 en la juguem!”, ha conclòs Menasanch. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada