dijous, 16 de novembre del 2017

EL PSC PROPOSA POTENCIAR L’OFERTA TURÍSTICA I EL SECTOR AGROALIMENTARI DEL PRIORAT



La portaveu socialista a l’Ajuntament de Falset i candidata del PSC a les eleccions del 21-D pel Priorat, Maria Jesús Sánchez, ha afirmat aquest dijous que “el futur del Priorat passa per la potenciació de la nostra oferta turística i del nostre sector agroalimentari. No podem continuar perdent el temps amb debats estèrils que no porten enlloc. Hem de garantir el progrés i el futur dels ciutadans d’aquesta comarca.”

En aquest sentit la regidora socialista ha recordat que “va ser un Govern socialista qui va impulsar el pla de foment del turisme del Priorat (amb 45 cellers visitables i rutes relacionades amb el vi), el que va tirar endavant el centre d’interpretació del Castell del Vi de Falset i el que va executar la rehabilitació integral de la Cartoixa d’Escala Dei i d’altres edificis emblemàtics de la comarca. Ara tenim l’oportunitat de reconnectar-nos amb un bon Govern que aposti pel Priorat, un Govern liderat per Miquel Iceta.”

Així, la candidata socialista es compromet a treballar per fomentar la innovació tecnològica i els productes de qualitat del Priorat amb un especial esforç pel que fa a l’oli i el vi. “Volem impulsar encara més la promoció de les denominacions d’origen Priorat, Montsant i Siurana i donar una nova embranzida a iniciatives que han demostrat la seva eficàcia com el parc tecnològic del vi de Falset.”

Maria Jesús Sánchez ha contraposat aquesta il·lusió, compromís amb el Priorat i obra feta en els anys en què els socialistes varen tenir responsabilitats de Govern amb la “ineficàcia, absència de projectes i desídia que ha demostrat el Govern de Junts pel Sí i els seus socis de la CUP durant aquests darrers dos anys pel que fa a la nostra comarca.”

“De fet, des de que els socialistes vàrem deixar el Govern de la Generalitat les inversions al Priorat han davallat en un 89%, un 89! Quasi estem davant d’un autèntic rècord negatiu en el conjunt de Catalunya...”

Així, les inversions del Govern de la Generalitat han passat de 6.595.294 euros amb el president Montilla el 2010 a només 722.290 euros amb el president Puigdemont enguany. “Les dades parlen amb una eloqüència que estalvia qualsevol comentari”, ha reblat la portaveu del PSC.


“Necessitem recuperar un Govern que torni a apostar pel Priorat. Que torni a construir centres d’assistència sanitària als nostres pobles, que habiliti noves línies d’educació infantil i primària, que creï places d’escola bressol públiques, que millori la nostra xarxa viària, etc. Un Govern que sigui també el Govern de les comarques de l’interior. No podem repetir l’error de tornar a tenir un Govern sostingut per aquells que ens han mantingut en l’oblit de les inversions. Això és el que ens juguem també els ciutadans del Priorat a les eleccions del 21-D”, ha conclòs Maria Jesús Sánchez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada