dijous, 21 d’abril del 2016

EL PSC DE VILA-SECA DEMANA AL PLE EL RECONEIXEMENT INSTITUCIONAL DE LES APORTACIONS DELS VILASECANS NASCUTS FORA VILA



El grup municipal socialista de Vila-seca ha presentat una moció al ple municipal en la que es demana el reconeixement institucional de les aportacions dels vilasecans i vilasecanes nascuts fora vila.

Segons ha argumentat el portaveu del PSC, Ander Basterretxea, “la Vila-seca actual és fruït de l’esforç i del treball de moltes generacions de vilasecans i vilasecanes. També dels ciutadans d’origen andalús, aragonès, manxec, extremeny, etc. que han aportat el seu granet de sorra en el creixement i la cohesió del nostre poble.”

“Els socialistes creiem que l’Ajuntament no ha sabut reconèixer aquesta esforç col·lectiu i aquest compromís amb Vila-seca dels ciutadans que han nascut a altres indrets i és per això que hem decidit portar aquesta iniciativa al ple perquè estem convençuts que la nostra ciutat no és monolítica, sinó que incorpora molts accents, sensibilitats i tonalitats diverses.”

En concret, el grup socialista vol que l’Ajuntament habiliti un monòlit amb una placa de reconeixement a les aportacions d’aquests vilasecans i vilasecanes originaris d’altres regions en un parc o zona verda destacada del municipi.

“Estem convençuts que la resta de forces polítiques no tindran cap problema per donar suport a una iniciativa que tan sols tracta de fer justícia a una realitat que ha vertebrat la Vila-seca actual. Tots i totes som vilasecans de primera.”


Així mateix, el grup municipal del PSC també presentarà una moció al ple demanant que l’estadi municipal o el poliesportiu portin el nom de l’esportista Helena Casas Roigé. “Estem parlant de la nostra esportista més internacional que s’ha classificat pels Jocs Olímpics. Amb més motiu, considerant que l’any vinent Vila-seca serà subseu dels Jocs Mediterranis considerem que també és de justícia personalitzar aquesta distinció a l’Helena com a representant de l’esport vilasecà”, ha explicat Ander Basterretxea.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada