dilluns, 15 de juny del 2015

LA SOCIALISTA ANNA ORDOÑEZ ES COMPROMET A FOMENTAR LA TRANSPARÈNCIA A BANYERES DEL PENEDÈS



La socialista, Anna Ordoñez, és des de dissabte l’alcaldessa de Banyeres del Penedès després de l’acord subscrit pels grups municipals del PSC-CP, BNY-AM, i IB-EL-GV-E pel qual els tres partits formaran un Govern progressista al poble durant aquests propers quatre anys.

Segons ha destacat la nova alcaldessa, els principals punts programàtics de l’acord se centren en potenciar els serveis socials municipals, fomentar la creació de nova ocupació al poble i impulsar la transparència i la participació ciutadanes a Banyeres.

Així, Anna Ordoñez ha explicat que “en cap cas estem davant d’un pacte de poder o de repartiment de cromos. Al contrari, hem fet un esforç molt important per arribar a un punt de consens amb la mirada posada en l’interès comú i la cobertura de les necessitats essencials dels veïns de Banyeres. Hem subscrit un pacte de progrés al servei dels ciutadans d’aquest poble.”

En aquest sentit, l’acord preveu realitzar una auditoria a l’inici del mandat municipal i una altra al final del mateix i desenvolupar totes les eines municipals que permetin millorar en transparència, participació ciutadana i proximitat. En aquest àmbit, destaca el compromís de dur a terme consultes ciutadanes directes per decidir inversions estratègiques o de caràcter econòmic molt elevat.

“Com a socialista em provoca una especial satisfacció el punt que estableix l’obertura d’un servei d’atenció i d’ajuda als veïns amb especials problemes econòmics com a conseqüència de la crisi i de l’atur. Aquest Ajuntament que jo lideraré garantirà els serveis bàsics a tots els ciutadans del poble.”

El pacte també inclou la reducció del sou de l’alcalde i dels regidors i la creació d’una partida econòmica específica als pressupostos destinada a urgències socials.

“També crec que és de justícia destacar la creació d’una regidoria de treball i d’ocupació per oferir un servei el màxim d’eficaç a les persones aturades, amb formació laboral continua i contractes de treball rotatius per a feines de caràcter local.”  

“En definitiva, crec que hem assolit un bon acord que ens permetrà avançar en generació d’ocupació i benestar social promovent al mateix temps les activitats econòmiques que ens poden fer créixer en generació de riquesa pel municipi”, ha resumit Anna Ordoñez.


L’acord preveu que la socialista Anna Ordoñez sigui l’alcaldessa durant el primer any de mandat mentre que el candidat de BNY-AM, Amadeu Benach, ho sigui durant els tres anys restants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada