dijous, 25 de juny del 2015

EL PSC DENUNCIA QUE 1.200 TARRAGONINS AMB DISCAPACITAT NO PODEN VOTAR PER CULPA DE LA DESÍDIA DEL GOVERN DEL PP



El diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz ha denunciat avui que “més de 1.200 ciutadans tarragonins amb discapacitat intel·lectual o psicosocial encara no poden votar per culpa de la desídia del Govern del PP.”

Així, el diputat socialista ha recordat que el Govern socialista va aprovar el 2011 la llei d’adaptació a la Convenció Internacional de Drets de les Persones amb Discapacitat per tal de donar compliment a l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat, el que inclou el dret electoral d’aquests ciutadans.

“Doncs malgrat que el 2013 el Congrés va aprovar una proposició no de llei que instava al Govern a donar compliment a aquesta llei l’executiu de Rajoy ha fet el que, per desgràcia, ens té acostumats a demostrar un dia sí i l’altre també, és a dir, absolutament res.”


“Estem davant d’un nou cas d’incapacitat manifesta d’un Govern que incompleix les normes internacionals i la pròpia legislació que s’aprova al Congrés. És increïble que més d’any després de què la Cambra instés al Govern a executar aquesta reforma en benefici dels ciutadans amb discapacitat el PP hagi estat incapaç de fer quelcom tan de sentit comú i que, a més, no comporta cap despesa econòmica pressupostària per a la seva execució. I després ens diuen que han fet un “esforç en matèria de polítiques socials”. En fi...”  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada