divendres, 12 de juny del 2015

JOSEP MASDEU: “HEM ASSOLIT UN ACORD DE GOVERN PENSAT EN CLAU DE LA SELVA DEL CAMP I DEL BENESTAR DELS SEUS HABITANTS”



La Selva del Camp tindrà un Govern de progrés durant els propers quatre anys gràcies a l’acord que han subscrit aquest divendres els grups municipals del PSC i d’ERC.

Segons ha destacat el portaveu socialista, Josep Masdeu, “hem assolit un acord pensat en clau de la Selva del Camp, des de la Selva i per la Selva. Gràcies a això tindrem un Govern de progrés que farà possible impulsar una Selva millor, amb més benestar social, més serveis municipals i, sobretot, més atenció a les persones.”  

Josep Masdeu ha subratllat que “la garantia d’una qualitat de vida material digna i dels serveis bàsics per a tots els veïns de la Selva i les ajudes als convilatans que pitjor estan acusant els efectes de la crisi econòmica són els pilars fonamentals sobre els que se sustenta aquesta acord de Govern d’esquerres.”

El pacte de progrés a la Selva garanteix l’estabilitat política del municipi durant els propers quatre anys prioritzant les polítiques d’esquerres i socials i el foment de la transparència, la participació ciutadana i l’equitat en la gestió dels afers municipals.

“Volem una Selva regida per la llibertat, la igualtat i la solidaritat acompanyades pel talent, la protecció de la integritat personal dels ciutadans i amb la passió de treballar per l’interès general del poble”, ha afirmat el portaveu socialista.


L’acord preveu que el socialista Josep Masdeu sigui l’alcalde de la Selva durant dos anys i que el republicà Jordi Vinyals ho sigui també durant dos anys del mandat municipal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada