dijous, 4 de juny del 2015

EL PSC RECLAMA AL GOVERN QUE ATENGUI LES VÍCTIMES DE LES PRÒTESIS CADUCADES



La diputada socialista al Parlament per Tarragona, Nuria Segú, ha reclamat al Govern de la Generalitat “que no deixi desemparades a les víctimes de les pròtesis fraudulentes implantades a pacients arreu de Catalunya. El Govern ha d’informar a aquestes persones dels seus drets, ha d’actuar contra l’empresa, i s’ha de personar contra els responsables i reclamar danys i perjudicis.”

Segons la portaveu socialista en matèria de salut, “el Govern ha d’actuar com el que és, el màxim responsable de la salut pública a Catalunya, proporcionant tranquil·litat i seguretat a les persones afectades i defensant els seus interessos i els de tots.”

Núria Segú ha recordat que l’alerta sanitària de l’Agència Espanyola del Medicament (AEM) sobre riscos greus per la salut dels productes de l’empresa Traiber va fer saltar les alarmes sobre els pacients que tenien implantades pròtesis d’aquesta empresa i va requerir la revaluació dels pacients i un seguiment periòdic. “D’això fa més de sis mesos”, ha emfatitzat la diputada tarragonina.

“És inadmissible el desemparament dels pacients afectats i també ho és que tots acabem pagant les accions il·lícites d’aquesta empresa”, ha reblat Núria Segú.


Cal recordar que més de 2.800 persones d’arreu del país van ser implantades amb aquestes pròtesis fraudulentes a 30 hospitals de Catalunya.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada