dijous, 4 de desembre del 2014

NÚRIA SEGÚ: “ÉS UN INSULT INTOLERABLE QUE LA GENERALITAT REDUEIXI UN 89% LES INVERSIONS A L’ALT CAMP”



“És un insult intolerable que el Govern de CiU redueixi un 89% les inversions a la comarca de l’Alt Camp en el marc dels pressupostos de la Generalitat per l’any vinent, així de clar. No ens mereixem tant de menyspreu, ni tanta burla”, així ho ha denunciat la diputada vallenca Núria Segú que ha alertat que les partides destinades a l’Alt Camp passen d’un volum inversor de 14.671.361 euros enguany a tan sols 1.657.143 euros l’any vinent.

“Des de que Artur Mas és president del Govern les inversions de la Generalitat a la nostra comarca han caigut un 76%, un percentatge fins i tot superior a la mitjana del conjunt del país. És que Valls i l’Alt Camp no formen part del mapa mental de Catalunya que té CiU? A la vista dels resultats concrets, és obvi que no.”

La diputada socialista ha afirmat que les partides destinades a Valls “no arriben ni al milió d’euros”, la immensa majoria de pobles no reben ni un cèntim d’euros d’inversió –res de res-, mentre que la partida més elevada (740.939 euros), quasi la meitat del total de la inversió global, es destina a la conservació de les senyalitzacions i de les barreres de seguretat del parc de Montblanc.

“És que a l’Alt Camp no tenim necessitats d’escoles, instituts, consultoris, centres d’atenció primària i de la resta de serveis que són competència de la Generalitat? Doncs tota la comarca, tota, rep tan sols dues mini-partides d’inversió en matèria educativa, social i sanitària. Així de lamentables són aquests pressupostos..."

“Per a més inri, l’alcalde de Valls és diputat de CiU al Parlament de Catalunya. Tindrà el sarcasme de votar a favor d’aquests pressupostos que obvien amb tant d’èmfasi Valls i la resta del territori que afirma representar i defensar?”

Finalment, Núria Segú ha manifestat el compromís dels socialistes de presentar un paquet d’esmenes als pressupostos “que contemplin les inversions que l’Alt Camp necessita i que el Govern de CiU ha oblidat. Confiem en què la resta de diputats que representen el territori estiguin a l’alçada del que proclamen amb tanta vehemència durant les campanyes electorals.”  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada