dimecres, 17 de desembre del 2014

EL PSC EXIGEIX AL CONSELLER DE TERRITORI CLAREDAT EN RELACIÓ A L’ACORD QUE VA ANUNCIAR PER DESBLOQUEJAR LA CONSTRUCCIÓ DE L’AUTOVIA A-27



La diputada socialista per Tarragona, Núria Segú, ha exigit aquest dimecres al Parlament al conseller de Territori claredat en relació a l’acord que el mateix conseller va anunciar amb Abertis per procedir a la construcció del tram de l’autovia A-27 entre Valls i Montblanc i que la mateixa ministra de Foment va desmentir fa unes setmanes en una visita que va fer a Tarragona.

La diputada vallenca també ha interpel·lat al Govern sobre la voluntat anunciada d’allargar la concessió de l’autopista entre Montblanc i Lleida i la possibilitat d’implantar nous peatges.  

En la seva intervenció Núria Segú ha recordat que “aquesta és una infraestructura maleïda.” En aquest sentit, ha fet un breu repàs de les vicissituds que ha viscut aquesta autovia des dels anys 90 quan encara es parlava del desdoblament de la N-240.

Núria Segú ha afirmat que “compartim amb la ministra de Foment la convicció de què no calen més peatges, ni allargar les concessions. Tot i això vostès i el Govern central ni tan sols són capaços d’aclarir les incerteses que vostès mateixos han generat amb les seves declaracions. Expliquin d’una vegada quines són les intencions del Govern i treballin per fer arribar a bon port una infraestructura de comunicació per carretera que és vital per a les comarques tarragonines i per al conjunt de Catalunya.”


La diputada socialista ha estat categòrica a l’hora d’explicar la importància d’aquesta autovia com a nou eix viari que permeti connectar Tarragona, el seu port i la seva activitat turística, amb l’interior del país mitjançant una via d’altes prestacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada