dimarts, 17 d’abril del 2012

MARIA JESÚS SEQUERA: “716 CIUTADANS DEL BAIX PENEDÈS NO COBRARAN ENGUANY LA PRESTACIÓ DE DEPENDÈNCIA PER CULPA DE LES RETALLADES DEL GOVERN DEL PP”


La senadora socialista i portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Albinyana, Maria Jesús Sequera, ha denunciat aquest dimarts que “els pressupostos generals de l’Estat per al 2012 no inclouen cap partida específica a nivell del Baix Penedès. Ni una sola. Són uns pressupostos que passen de llarg de la nostra comarca i del conjunt de la província de Tarragona.”

Sequera ha recordat que la inversió a la província cau un 27% en relació a la del darrer pressupost del Govern socialista. Una davallada sense precedents a la nostra història recent malgrat que el diputat del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, va qualificar aquests pressupostos com a “extraordinàriament positius per a la província de Tarragona.”

“A nivell de Baix Penedès ens preocupa, en especial, la no continuïtat de l’A7 per la nostra comarca (no trobem cap partida específica més enllà del tram Tarragona-variant d’Altafulla) i la desaparició de les partides destinades a la millora del nostre litoral i al parc fluvial del Vendrell.”

“Ara bé –ha afegit la senadora socialista- el més dramàtic és la davallada que pateix la despesa social en el marc d’aquests pressupostos. Per exemple, per culpa de la moratòria decidida pel Govern del PP, 716 ciutadans del Baix Penedès que haurien de percebre enguany les ajudes contemplades per la llei de dependència es quedaran sense prestació.”

Maria Jesús Sequera també ha explicat que la caiguda en picat de les partides adreçades a finançar les polítiques actives d’ocupació perjudicarà les 2.000 persones que a la comarca es beneficiaven d’aquests cursos de formació que els permeten accedir al món del treball.

“En definitiva, són uns pressupostos que no inclouen cap mesura real d’impuls a l’economia i que l’únic que fan és retallar a tort i a dret posant en risc la cohesió social a la nostra societat. Tots en sortirem perjudicats si aquests pressupostos tiren finalment endavant. No ajudaran a crear ocupació, generaran més atur i suposaran una reducció dels drets i prestacions socials que ens garanteix el nostre Estat del benestar, això, a més, mentre el Govern aprova una amnistia fiscal per als grans defraudadors.”

Davant d’aquesta tessitura Maria Jesús Sequera ja ha anunciat que el grup socialista presentarà esmenes territorials a aquests pressupostos “per tal d’intentar resoldre aquest autèntic despropòsit. Intentarem que s’incloguin les inversions més urgents i fer justícia a l’oblit que el Govern del PP demostra envers el Baix Penedès i el conjunt de la província de Tarragona.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada