dilluns, 23 d’abril del 2012

JORDI SOLÉ, NOU PRIMER SECRETARI DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TORREDEMBARRA


L’assemblea de l’agrupació socialista de Torredembarra ha elegit aquest cap de setmana la nova comissió executiva que dirigirà l’agrupació en aquests propers quatre anys.

Així, l’assemblea ha elegit Jordi Solé com a nou primer secretari de l’agrupació, a Olga Gonzalez com a nova secretària d’organització i finances, Enric Grangel com a secretari de política municipal, José García com a secretari de relacions institucionals, José Luis García com a secretari de política social i Ginés Rodríguez com a secretari de polítiques sectorials.

Completen la comissió executiva, com a vocals: Valentín Montaña, Sílvia Ros, Rosario Aranda, Luís Usero i Virginia García.

Jordi Solé, actualment regidor del PSC a l’Ajuntament de Torredembarra, va remarcar durant la seva primera intervenció després de ser elegit primer secretari de l’agrupació que “la nova comissió executiva respon a dos sensibilitats medulars: l’amor i el compromís amb Torredemabarra i la representació del progressisme torrenc. Volem representar a tots els ciutadans de Torredembarra que se senten catalanistes i d’esquerres, que són la majoria, i posar l’agrupació del PSC al servei dels torrencs i dels seus interessos.”

Així mateix, el nou primer secretari va denunciar “la inacció i la paràlisi de l’equip de Govern municipal. Un equip que és incapaç de donar solucions als problemes reals del conjunt de la població i que ha demostrat una irresponsabilitat realment insuperable a l’hora de resoldre els problemes generats per la seva pròpia actuació. Torredembarra necessita un canvi, això és cada cop més evident. Un canvi que només el PSC és capaç de garantir”, ha subratllat Jordi Solé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada