dimecres, 19 de gener del 2011

L’ASSEMBLEA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE VALLS ELEGEIX NÚRIA SEGÚ COM A CAP DE LLISTA DEL PSC A L’AJUNTAMENT DE VALLS


L’assemblea de l’agrupació socialista de Valls va elegir ahir al vespre Núria Segú com a cap de llista del PSC a l’Ajuntament de Valls en les eleccions municipals que s’han de dur a terme el proper 22 de maig.

Núria Segú va comptar amb el vot a favor de tots els afiliats i simpatitzants socialistes que van assistir a l’assemblea que es va celebrar ahir al vespre a la seu del PSC de Valls. Una assemblea a la que també va assistir Xavier Sabaté, primer secretari del PSC del Camp de Tarragona.

En les seves primeres declaracions com a alcaldable, Núria Segú va agrair la confiança que els afiliats socialistes vallencs dipositen en ella i va emplaçar “a tots i a totes per liderar des de l’alcaldia el gran pas endavant que Valls ha de fer en els propers anys a tots els nivells: estàndards de qualitat de vida d’excel·lència, projecció exterior i lideratge territorial.”

“Assumeixo aquest repte que han delegat amb mi els companys amb molta il·lusió i amb el compromís de treballar sense descans per aconseguir que els vallencs i vallenques, sobretot aquells que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi, tinguin els serveis i les ajudes municipals que es mereixen. Un repte que passa, en bona mesura, per tenir una majoria socialista a l’Ajuntament després de les eleccions del maig.”

Un cop elegida per l’assemblea, la candidatura de Núria Segú com a alcaldable ha de ser ratificada pel Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona i després pel Consell Nacional del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada