dimecres, 26 de gener del 2011

JUDITH ALBERICH, ELEGIDA PER UNANIMITAT COM A CAP DE LLISTA DEL PSC A LES ELECCIONS MUNICIPALS A CUNIT


L’agrupació socialista de Cunit ha elegit per unanimitat Judith Alberich com a candidata del PSC a l’alcaldia de Cunit en les properes eleccions municipals del mes de maig. El primer secretari de l’agrupació José Luis Rodríguez, en representació de l’executiva local, ha proposat l’actual alcaldessa com la millor candidata per defensar els valors del projecte socialista al municipi.

En concret, José Luis Rodríguez va definir Judith Alberich com “una persona de partit, amb una excel·lent formació acadèmica, amb una forta capacitat de treball i amb la capacitat necessària per compatibilitzar les funcions d’alcaldessa i senadora i, alhora, estar a prop dels ciutadans i ciutadanes de Cunit. La seva notable gestió municipal al llarg d’aquesta legislatura l’acredita com a la millor candidata socialista per afrontar la transformació que necessita el nostre municipi.”

Judith Alberich va se rebuda entre els aplaudiments dels militants i va manifestar el seu agraïment a la confiança unànime dipositada en la seva persona per liderar el projecte socialista a Cunit. Emocionada, va començar la seva intervenció afirmant que “el que estic vivint avui és una de les experiències més gratificants que m’han passat en els últims temps, ser escollida per primera vegada i per la meva agrupació com a candidata a alcaldessa del meu municipi”

Després d’unes paraules de reconeixement al PSC per la confiança que atorgada per liderar aquesta legislatura, Judith Alberich va posar de manifest que “de mans del PSC, i amb Dolors Carreras al capdavant, Cunit ha experimentat una transformació sense precedents en els darrers 10 anys. Ara són moments difícils per a tothom i es presenten unes eleccions dures; tanmateix el que diferencia al PSC de la resta de formacions polítiques és que nosaltres tenim un projecte de justícia social i que amb l’ajuda de vosaltres, de tots plegats, perquè compto amb tots i totes, portarem a terme aquesta segona transformació que Cunit necessita.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada