dijous, 20 de gener del 2011

ENTREVISTA A NÚRIA SEGÚ AL VALLENC


1.- Com valora el suport de l'assemblea i la proposta de l'executiva del partit per tornar a encapçalar la candidatura socialista a les properes
eleccions del 22 de maig?

No puc fer altre cosa que valorar-ho positivament i agrair la confiança de les persones que el dimarts passat van donar-me el seu suport per unanimitat per tal d'encapçalar la candidatura socialista a les properes eleccions municipals. Estic molt contenta i alhora amb ganes i il·lusió de representar el projecte socialista a la ciutat de Valls.

2.-Que la motiva a tornar a presentar-se com a cap de llista pels socialistes vallencs?

Ja ho he dit abans, en primer lloc la il·lusió perquè estic convençuda que és en moments com aquests quan les idees i els valors socialistes tenen més raó de ser, quan es treballa més que mai per les persones, per garantir les oportunitats de tots i totes i perquè ningú es quedi enrere. I en això es pot fer molt des del govern d'una ciutat, des de l'Ajuntament.

3.- Aquesta nova elecció com a candidata a alcalde de Valls que la diferencia a la de fa quatre anys endarrere?

Bàsicament l'experiència. Fa quatre anys assumia per primera vegada la responsabilitat d'encapçalar una candidatura, avui valoro positivament la feina feta i l'equip amb el que he comptat i sobretot el que he après, i això és el que també vull posar com a valor de cara a les properes eleccions municipals.

4.- Vostè fa anys que es dedica a la política, per què hi està?

Miri vaig començar poc temps desprès d'haver estat mare per primera vegada amb la voluntat de comprometre'm i treballar per la ciutat on havia de créixer la meva filla. Això sumat al meu ferm convenciment de que si creus que alguna cosa s'ha de fer o que quelcom es pot fer d'una altra manera no has d'esperar que t'ho facin, sinó que t'has d'implicar i treballar per aconseguir-ho. Avui aquestes motivacions per a mi continuen sent les mateixes.

5.- Com es compatibilitza la tasca a l'Ajuntament amb la de diputada al Parlament?

Doncs fent-ho. Ser diputada al Parlament permet seguir el dia a dia de l'activitat política del país, les noves lleis, les decisions del govern de Catalunya, vaja, tot allò que també acaba influint a l'Ajuntament i a Valls. I estar a l'Ajuntament em permet també tenir una visió molt més realista i molt més propera a la realitat i a les necessitats dels vallencs i les vallenques, i traslladar-les i defensar-les tant al Parlament com al Govern.

6.- Quins seran els principals eixos del programa electoral?

Estem treballant en això, però el que si els puc avançar en aquests moments és que la nostra prioritat seran les persones i el garantir els serveis adreçats a elles. Penso que no és hora de grans inversions en equipaments, sinó de garantir les oportunitats, la justícia social, l'educació...

7.- La pèrdua de vots del PSC a les autonòmiques li preocupa alhora d'aconseguir els set regidors que ara té el PSC a Valls?
Els fets ens han demostrat que els vallencs i les vallenques saben molt bé a quines eleccions estan votant. A Valls es vota diferent en clau autonòmiques que en clau municipal, i també a l'hora de les generals. És per això que penso que hem de centrar els nostres esforços en explicar les nostres propostes per a la ciutat i pels nostres veïns i veïnes.


8.- Quants regidors socialistes creieu que aconseguireu el 22 de maig?

Això ho decidiran els vallencs i les vallenques amb el seu vot. Nosaltres el que demanem és una majoria sòlida per tal de poder dur a terme els nostres compromisos amb els nostres convilatans. Aquesta és també la meva voluntat personal, la de treballar per fer possible i realitat tot allò amb el que m'he compromès i, vulguis o no, el programa electoral i el que dic durant la campanya és per a mi un compromís amb la gent i les persones.

9.- Contempleu un nou pacte de govern amb CiU, ara amb Batet com a cap de llista?

Jo em presento per ser alcaldessa de Valls i per complir els meus compromisos com he dit abans i aquest avui és el meu únic objectiu. Amb aquesta voluntat encaro aquestes noves eleccions, però en el fons, la paraula la tenen els ciutadans quan voten i és el resultat electoral el que marcarà el futur govern de la ciutat.

10.- Per acabar, com es el Valls que vostè voldria per als seus fills?

Una ciutat on poguessin desenvolupar-se plenament com a persones, on aprenguessin que tots som iguals, que un és persona pel que és no pel que té, i que veiessin la diversitat i la diferència com un valor i no com a un destorb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada