divendres, 21 de gener del 2011

A.M. DE LA POBLA DE MONTORNÈS DENUNCIA QUE L’EQUIP DE GOVERN HA COMÈS IRREGULARITATS URBANÍSTIQUES

El portaveu del grup alternativa municipal de l’Ajuntament de La Pobla de Montornès, Josep Maria Santamaria, ha fet públic avui que “el nostre grup està estudiant seriosament emprendre accions legals davant l’oficina antifrau de Catalunya (OAC) per denunciar les irregularitats que l’equip de Govern ha comès en el projecte i execució de les obres d’arranjament dels carrers del nucli urbà. Així mateix, al nostre entendre, s’han firmat certificacions falses i s’han permès abocaments il·legals.”

Cal recordar que aquestes obres han estat finançades gràcies als fons provinents del Fons d’Inversió Local del Govern central. El cost de les obres han ascendit a més d’un milió d’euros i van ser finançades també amb una contribució especial.

“També volen denunciar el vincles professionals entre l’Alcalde Joan Borràs ,el tècnic Xavier Quintana , i les empreses que han realitzat totes les obres al poble des de que van arribar al govern per una moció de censura el passat octubre de 2008. El cost de totes aquestes obres han ascendit a 2.300.000 euros.”

En un altre ordre de coses, el ple de l’Ajuntament no ha aprovat la proposta de pressupostos municipals per aquest 2011. La proposta de l’equip de Govern tan sols va comptar amb el vot favorable dels tres regidors de CiU i dels dos trànsfugues.

Segons Josep Maria Santamaria, “aquest fet és molt greu. En aquests moments el que menys ens podem permetre al poble és aquesta situació permanent d’inestabilitat conseqüència d’un equip de Govern nascut per obra i gràcies d’uns trànsfugues. Ara haurem de treballar amb uns pressupostos prorrogats de l’any passat el que se suma a una ineficàcia política derivada de la mateixa composició del Govern. Tot plegat, una situació intolerable que confio en què acabi després de les eleccions municipals del mes de maig quan els sufragis dels ciutadans a les urnes tornin a demostrar quina és la voluntat democràtica dels veïns de La Pobla de Montornès.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada