divendres, 24 de setembre del 2010

LA GENERALITAT HA INVERTIT 3.800.172 EUROS EN ACTUACIONS DIRECTES A ALBINYANA DURANT AQUESTA LEGISLATURA


“Durant aquesta legislatura la Generalitat ha destinat 3.800.172 d’euros a inversions directes per finançar projectes i equipaments a Albinyana.” Així ho ha donat a conèixer aquest dimarts la portaveu socialista a l’Ajuntament, Maria Jesús Sequera, qui també ha desgranat les principals inversions que han beneficiat al municipi.

“L’actuació més destacada (2.955.615 euros) és la que ha permès construir el nou CEIP Joan Perucho donant satisfacció així a les necessitats educatives dels veïns d’Albinyana. A banda, contemplem actuacions també molt importants, com els ajuts per a la llar d’infants del poble, pel jutjat de pau, les millores en el subministrament d’energia elèctrica i els recursos obtinguts via fons de cooperació local de Catalunya i pla únic d’obres i serveis.”

Per donar a conèixer aquesta obra de Govern que ha beneficiat directament Albinyana els socialistes distribuiran un díptic on es detalla quines han estat aquestes partides, actuació per actuació.

“Els ciutadans ens juguem molt a les eleccions del 28 de novembre, també aquí a Albinyana. O bé apostem per un Govern que continuï invertint en sanitat, educació, benestar i polítiques socials o bé entrem de cap en aventures secessionistes que no ens portaran enlloc. A diferència d’altres formacions polítiques, els socialistes no ens presentem davant la ciutadania amb afirmacions buides de continguts sinó amb fets concrets d’una obra de Govern que ens avala”, ha sintetitzat la portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada