dilluns, 16 de novembre del 2009

110.000 PASSATGERS HAN UTILITZAT LA LÍNIA D’ALTA VELOCITAT DES DE L’ESTACIÓ DEL CAMP DE TARRAGONA EN ELS PRIMERS SIS MESOS D’ENGUANY


El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha anunciat avui que “en els primers sis mesos d’aquest 2009 un total de 110.306 persones han utilitzat el servei d’alta velocitat des de l’estació de l’AVE de La Secuita-Perafort. Aquestes dades demostren l’enorme pas endavant que l’entrada en servei de l’AVE ha suposat per les comarques tarragonines tant pel que fa a les nostres connexions amb Barcelona i Madrid, com pel que fa a la millora de la competitivitat de la nostra economia.”

Joan Ruiz també ha desglossat aquestes dades en funció dels viatgers que accedeixen a l’alta velocitat a l’estació del Camp de Tarragona i baixen a la resta de sis estacions de la línia en servei. Així, “registrem 4.658 persones que baixen a l’estació de Lleida, unes altres 16.737 ho fan a l’estació de Saragossa, 449 a Calatayud, 1.437 a Guadalajara, 76.262 a l’estació de Madrid-Atocha i 10.763 a l’estació de Barcelona Sants.”

De fet, el nombre de passatgers que utilitzen el servei de l’AVE des de l’estació del Camp no ha parat de créixer any rera any. L’any passat unes 230.000 persones van ser usuàries d’aquest servei des de l’estació del Camp de Tarragona.

El diputat socialista ha valorat aquestes dades “amb una gran satisfacció ja que són la demostració objectiva de l’èxit de l’aposta que el Govern va fer en el seu moment per l’arribada de l’alta velocitat al Camp de Tarragona. A nivell de comarques tarragonines, tres anys després de l’entrada en funcionament del servei, podem afirmar sense risc a equivocar-nos que l’estació del TGV del Camp ja s’ha consolidat com un dels nòduls estratègics de les nostres comunicacions amb Madrid i Barcelona, amb el que això suposa pel nostre turisme, la nostra economia i el nostre sector comercial. Tot i això, els primers beneficiaris de l’arribada de l’alta velocitat a casa nostra són els tarragonins que s’han de desplaçar amb regularitat, sobretot, a Madrid i, en menor mesura, a Saragossa i Barcelona.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada