divendres, 8 de desembre del 2017

ROSA MARIA IBARRA: “VOTAR SOCIALISTA ÉS DONAR UNA RESPOSTA EFECTIVA ALS MÉS DE 30.000 DEPENDENTS QUE TENIM A TARRAGONA”



La cap de llista del PSC per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha afirmat avui que “si el PSC guanya les eleccions i Miquel Iceta és el proper president de la Generalitat el Govern català prioritzarà l’atenció domiciliària en l’atenció a la dependència i reduirà les llistes d’espera d’entrada en residències de gent gran i d’accés a les prestacions per dependència.”

Així, la candidata socialista s’ha compromès a restablir els programes d’atenció de prestació econòmica ajornats sine die pel Govern de la dreta i a impulsar un sistema excepcional de prestació econòmica a fi i efecte de garantir una plaça pública residencial a les persones que, d’acord amb els informes dels serveis socials, necessitin una plaça amb urgència.

Ibarra ha qualificat “d’intolerable i inadmissible” les actuals llistes d’espera per accedir als serveis contemplats per la llei de dependència. Unes llistes que a les comarques tarragonines superen, amb escreix, les 30.000 persones. “Una mostra més, i flagrant, de la ineficàcia del Govern d’ERC i de CDC amb el suport inestimable de la CUP que ha validat els pressupostos d’enguany sense exigir un augment de les partides destinades a dependència”, ha reblat.  

En aquest sentit ha preguntat als candidats de Junts per Catalunya, ERC i la CUP “que ens expliquin si en cas de governar la propera legislatura continuaran deixant a l’estacada a aquestes més de 30.000 famílies de les comarques tarragonines que estan en llista d’espera per accedir a les prestacions i serveis de la llei de dependència. Una llista que s’ha disparat quan ells han tingut la responsabilitat de governar.”

Rosa Maria Ibarra també ha constatat que assolit ja el meridià de la primera setmana de campanya el PSC s’ha consolidat com el partit que defensa els interessos de Tarragona al Parlament. “Ens trobem amb la realitat inèdita i grotesca de candidatures que es presenten per Tarragona que no tenen ni programa per Tarragona, ni propostes, ni compromisos, ni idees per fer avançar les nostres comarques. Com és possible aquest despropòsit?”, s’ha preguntat retòricament.

De fet, ens trobem davant d’un bloc format per ERC, CUP i Junts per Catalunya que es limita a cridar “independència, independència” i un altre bloc format per Ciutadans i PP que sacseja el no a la independència però sense presentar cap proposta que ens ajudi a sortir d’aquest atzucac.


“Per contra, el vot al PSC és la garantia que no hi haurà més retallades ni en dependència, ni en educació, ni en sanitat, ni en cap servei o prestació social que afecti la vida dels tarragonins. Aquest és el nostre compromís públic, estan la resta de candidats per Tarragona en condicions de dir el mateix?”, ha preguntat la candidata socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada