diumenge, 3 de desembre del 2017

EL PSC ES COMPROMET A REDUIR UN 30% EL COST DE LES MATRÍCULES UNIVERSITÀRIES I DE FORMACIÓ OCUPACIONAL



El primer secretari de la JSC de les comarques tarragonines i candidat socialista a les eleccions del 21-D, Eloi Menasanch, ha explicat que el programa del PSC inclou el compromís de reduir un 30% el cost de les matrícules universitàries i de formació ocupacional a Catalunya.

“Volem rebaixar les taxes universitàries, equiparar preus dels postgraus als graus i crear l’oficina laboral per assegurar que els joves que han hagut de marxar a l’estranger a la recerca d’una feina puguin tornar amb un contracte sobre la taula. Els socialistes incrementarem el finançament públic de la universitat catalana arribant progressivament al compromís europeu del 3% del PIB.”

Menasanch ha fet aquestes declaracions en l’acte de constitució de l’agrupació de la JSC de Valls i l’Alt Camp. Un acte en el que també ha intervingut el nou primer secretari de l’agrupació Albert Soriano, que ha encoratjat als joves vallencs a prendre part a la campanya socialista de cara als comicis del 21-D.

En el mateix sentit s’ha manifestat Eloi Menasanch que ha fet una crida als nous militants “a explicar sense complexos el projecte socialista per l’Alt Camp i  estendre la mà als més de 4.000 joves tarragonins que votaran per primer cop el 21 de desembre (dels quals uns 300 a la comarca). Els i les socialistes tenim propostes clares i solucions per als joves tarragonins.”

Així, metafòricament, ha explicat que “els socialistes som com els calçots, que per molta terra que ens tirin a sobre per recalçar-nos, sempre tornem a treure el cap. El 21-D estic convençut de la nostra victòria!”, ha reblat.

Per la seva banda, la cap de llista socialista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, s’ha mostrat molt satisfeta per poder acollir aquest acte de constitució de la JSC a la ciutat “i veure com els joves de Valls creuen que hi ha una alternativa clara al frontisme cap a on ens volen portar alguns. Tenim uns joves preparats i amb ganes amb qui cal comptar al 100%. El partit us necessita, jo conec la vostra feina i us animo a què seguiu treballant amb aquesta energia i aquesta força que ens encoratja a forjar una Catalunya millor. Som l’esperança de molta gent, en podeu estar segurs.”


Finalment, el candidat de la JSC per Barcelona, David Donaire, ha animat a la nova agrupació a ser la veu dels joves de Valls i del conjunt de l’Alt Camp i ha manifestat el ple suport de l’executiva nacional de la JSC a tal efecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada