dijous, 19 de juny del 2014

XAVIER SABATÉ: “EL GOVERN NO POT AMAGAR EL CAP SOTA L’ALA EN EL TEMA DE L’HEMEROTECA DE TARRAGONA”




La Comissió de Cultura del Parlament de Catalunya ha aprovat aquest dijous per unanimitat una proposta de resolució del PSC que insta al Govern a donar suport a les iniciatives que permetin que es mantingui oberta l’hemeroteca de Tarragona.

Així mateix, la proposta socialista demana coordinar la política de fons patrimonial de la biblioteca pública de Tarragona amb el fons documental de l’hemeroteca de Tarragona.

En relació a aquesta qüestió, el diputat socialista Xavier Sabaté ha afirmat que va presentar aquesta proposta de resolució el mes de desembre, quan les notícies sobre el tancament de l’hemeroteca de Tarragona eren més que un rumor.

“Sobre el paper –ha afegit Sabaté- el tema va quedar tancat però el cert és que només tenim notícies d’altres equipaments de la Fundació Catalunya-La Pedrera a altres indrets del país però no de l’hemeroteca de Tarragona. Per això hem mantingut la proposta.”

El diputat socialista ha assenyalat que el PSC ha acceptat les esmenes de CiU a la proposta de resolució per tal que hi hagués un ampli suport a la proposta, com així ha estat finalment.


En darrer terme, Xavier Sabaté ha avançat que “els socialistes no descartem tornar a presentar una proposta més explicita i de major compromís si no hi ha una resposta ràpida perquè l’hemeroteca ha esdevingut a la nostra ciutat, després de 40 anys de funcionament, un equipament cultural de primer ordre i el Govern no pot amagar el cap sota l’ala a aquesta realitat.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada