divendres, 19 de març del 2010

LA GENERALITAT IMPULSARÀ ACTUACIONS DE MILLORA A LA XARXA VIÀRIA DE LA CONCA DE BARBERÀ


“La Comissió de Política Territorial del Parlament ha aprovat diverses resolucions que implicaran actuacions de millora a la xarxa viària de La Conca de Barberà. En concret, la primera resolució insta al Govern a continuar amb el condicionament de la carretera de Montblanc a Santa Coloma de Queralt i la segona a fer el mateix amb el tram de la C-14 entre Montblanc i Solivella”, així ho ha afirmat aquest dijous la diputada Núria Segú, representant socialista a la Comissió.

Segú també ha detallat les actuacions que el Departament ja està executant a la comarca en relació a ambdues vies. En aquest sentit, ha remarcat que pel que fa a la C-241 “es troben en fase d’estudi informatiu les variants de Pira, Rocafort de Queralt i Sarral. A banda, durant aquest 2010 es procedirà a condicionar les travesseres de Sarral i de Santa Coloma de Queralt. Cal recordar que fa dos anys el tram de Montblanc a Sarral ja va ser objecte d’unes obres de reforçament.”

Pel que fa a la C-14 s’està redactant l’estudi informatiu de les variants de Solivella i Belltall. Cal indicar que en relació a aquest tram de la C-14 el seu trànsit no és gaire elevat (3.460 vehicles al dia entre Montblanc i Solivella). Pel que fa a l’índex de sinistralitat aquest és baix (dos accidents de trànsit amb ferits lleus al 2007 i tres accidents amb dues víctimes mortals al 2008).

Malgrat això, el Govern procedirà a fer una anàlisi concret de l’evolució de l’accidentalitat tant de la C-241 com de la C-14 entre Montblanc i Solivella a fi i efecte de determinar la possible existència d’una elevada sinistralitat en aquestes vies que justifiqui actuacions addicionals.

Núria Segú ha posat de relleu que “l’objectiu de totes aquestes actuacions de millora és reforçar la seguretat d’ambdues vies i millorar la mobilitat dels ciutadans de La Conca de Barberà, una comarca que ja suma més de 21.000 habitants.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada