divendres, 12 de març del 2010

EL GRUP SOCIALISTA A LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA DENUNCIA LA PRECARIETAT DE MITJANS DE LA DIPUTACIÓ PER FER FRONT A LES NEVADES


El portaveu del grup socialista a la Diputació de Tarragona, Josep Guasch, ha denunciat “la pobresa de mitjans de què disposa la Diputació de Tarragona a l’hora de fer front a la mobilitat de les carreteres de la seva propietat quan arriba qualsevol nevada, per petita que sigui.”

Segons Guasch, “la Diputació és l’Administració que més quilometres de carretera té a la província de Tarragona, molt més que la Generalitat o que l’Estat. De fet, una dada ho resumeix tot, la Generalitat té la titularitat de 800 quilometres de carretera de la província i disposa de sis màquines llevaneus i l’Estat té 300 quilometres de carreteres i 11 màquines llevaneus. Doncs bé, la Diputació compta amb 1.150 quilometres sota la seva responsabilitat i només disposa de dues màquines llevaneus. No crec que calgui afegir res més...”

Finalment, el portaveu socialista a la Diputació ha afirmat que “en el cas de les màquines llevaneus, com es demostra nevada rera nevada, la Diputació abandona als ciutadans dels municipis més petits a la seva sort. Ahir dilluns, per exemple, les dues úniques màquines llevaneus estaven espatllades, igual com ja va passar en la darrera gran nevada del mes de gener.”

“El senyor Poblet mira cap a un altre costat i es preocupa de la seva imatge i de la campanya electoral quan el que hauria de fer és vetllar per oferir als ciutadans uns serveis de qualitat, a l’alçada del segle XXI”, he emfatitzat, Josep Guasch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada