divendres, 16 de febrer del 2018

ROSA MARIA IBARRA: “ELS PRESSUPOSTOS S’HAN D’APROVAR ABANS D’ACABAR L’ANY, NO UN COP HA COMENÇAT. VALLS NO S’HO MEREIX”



El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Valls ha criticat avui que l’equip de Govern, format per CiU i ERC, hagi estat incapaç, tot i disposar de majoria absoluta, d’aprovar els pressupostos de 2018 abans de començar l’any.

“Els pressupostos s’han d’aprovar abans d’acabar l’any, no un cop ha començat. Valls no s’ho mereix”, ha emfatitzat la portaveu del PSC Rosa Maria Ibarra.

“No entenem per què aquest Govern municipal ha estat incapaç de presentar el projecte de pressupostos abans. Hem de pensar i lamentar que la poca dedicació a l’Ajuntament de Valls que ha demostrat l’alcalde Batet, més centrat en possibles candidatures a altres Governs o a les discrepàncies entre els seus socis parlamentaris, ha fet retardar la presentació dels pressupostos.”

En relació al seu contingut el grup socialista considera que estem davant d’uns comptes continuistes, “el que encara fa més incomprensible el retard en la seva presentació i aprovació. No inclouen cap nou programa, ni cap actuació diferent de les contemplades en els exercicis anteriors.”

“Lamentem, especialment, que segueixen apostant poc per aspectes estratègics que els socialistes considerem fonamentals com ara l’ocupació, l’activitat econòmica, el turisme, el comerç de la ciutat, etc. En resum, tal i com estan plantejats aquests pressupostos no podran comptar amb el nostre vot afirmatiu”, ha conclòs la portaveu del PSC.

En un altre ordre de coses el grup municipal socialista ha presentat dues mocions que seran debatudes en el proper ple municipal. La primera insta al Govern de la Generalitat a donar compliment a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga al Govern a pagar les subvencions de les escoles bressol que ho van reclamar, així com a abonar el deute pendent amb l’Ajuntament de Valls sobre aquesta qüestió.


La segona moció fa referència a les finques situades a Valls que són propietat de la Generalitat provinents d’herències intestades. El grup socialista vol conèixer quines finques té la Generalitat a la ciutat, quantes s’han destinat directe o indirectament a habitatge social, i requerir al Govern el bon estat de conservació de les mateixes, ja siguin rústiques o urbanes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada