dilluns, 24 de juliol del 2017

EL PSC DEMANA LA COMPAREIXENÇA URGENT DEL SECRETARI GENERAL D’INFRAESTRUTURES PERQUÈ EXPLIQUI LES CAUSES DE LA PARALITZACIÓ DE LES OBRES DE L’A-27 AL TÚNEL DE LILLA



El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha demanat aquest migdia la compareixença urgent del secretari general d’infraestructures del ministeri de Foment a fi i efecte que expliqui les causes que han motivat la paralització de les obres de l’autovia A-27 al túnel de Lilla i si això suposarà una nova modificació del calendari previst.

La compareixença tindrà lloc a la comissió de Foment de les Corts Generals. En cas de no assistir el secretari general d’infraestructures el grup socialista demana la compareixença d’un alt responsable executiu de Foment que pugui aportar llum sobre una qüestió capdal per al conjunt del Camp de Tarragona.

“Com es va tornar a demostrar ahir mateix el territori està fart. Fart d’excuses, dilacions sine die i d’esperar i esperar a l’execució d’uns treballs que són essencials per les comarques tarragonines. No s’entén que ara patim una enèsima dilació d’un any addicional amb l’argument del caràcter argilós del terreny”, ha assenyalat Ruiz.

“Que la configuració del túnel era argilosa ja se sabia i caldria haver-ho previst en el projecte del tram. Els socialistes exigim, un cop més al Govern, celeritat en les obres, que es tregui la son de les orelles d’una vegada i que aposti d’una vegada per totes per impulsar l’autovia A-27. Un objectiu a l’abast del Govern de Rajoy si tingués la voluntat política de dur-ho a terme.”

Joan Ruiz ha contraposat aquest inacció amb l’impuls que va rebre el disseny i execució d’aquesta autovia durant els anys de Govern socialista. “Aleshores rebíem inversions anuals superiors als 500 milions d’euros a la demarcació de Tarragona, i no inferiors als 325 milions com passa ara amb el PP. I no per cap casualitat sinó perquè els socialistes vàrem entendre que aquesta autovia era el corredor natural que havia d’unir el Camp de Tarragona i al Costa Daurada amb el nord peninsular.”

Finalment el diputat socialista ha recordat l’impacte enormement positiu que l’A-27 tindrà per la cohesió social del territori i pel seu progrés econòmic. “Fem una crida al PP a què abandoni la seva desídia per evitar a què haguem d’esperar que els socialistes tornem al Govern per recuperar les inversions que ens mereixem pel nostre volum de població i el dinamisme del nostre teixit econòmic sobre el conjunt nacional”, ha conclòs Joan Ruiz.  

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada