dilluns, 12 de juny del 2017

EL PSC PREGUNTA AL GOVERN DEL PP PELS MOTIUS DEL RETARD EN LES OBRES DE REMODELACIÓ I MILLORA DE L’ESTACIÓ URBANA DE TARRAGONA



El diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz ha fet públic avui que el grup socialista al Congrés ha entrat a registre una pregunta al Govern del PP en la que es demanen els motius dels retards pel que fa al calendari previst de les obres de millora i remodelació de l’estació urbana de Tarragona.

“No entenem els motius d’aquesta demora absolutament injustificada. Cal recordar que el ministeri de Fonent s’ha compromès reiteradament a dur a terme aquestes obres necessàries tenint en compte que ens referim a l’estació urbana d’una capital de província. Volem saber perquè no es compleix aquest calendari d’obres? Està dormint el somni dels justos al calaix d’algun despatx? Ha aprovat el Govern un nou calendari d’obres i no l’ha comunicat a ningú? Els tarragonins i tarragonines, principals damnificats per aquesta omissió, es mereixen una resposta...”

En aquest sentit, Joan Ruiz ha recordat que els ministres del PP s’han compromès reiteradament a tirar endavant aquest projecte de remodelació de l’estació de ferrocarril de Tarragona. Malgrat això el projecte acumula anys de retard i segueix sense veure la llum.  

En teoria la remodelació preveu l’ampliació de les andanes i de l’esquema de les vies i la instal·lació d’ascensors i escales mecàniques per millorar-ne l’accessibilitat pensant, especialment, amb les persones amb mobilitat reduïda.


“Vull recordar que la millora de l’estació és una justa reivindicació unànime de la societat tarragonina. Fa anys que batallem exigint una estació digna i un servei eficient i no hem rebut més que promeses verbals per resposta que mai s’han acomplert. El mateix ajuntament i l’alcalde Ballesteros han exigit una solució urgent al Govern amb accions i mocions que han rebut el suport de tots els partits representats a la sala de plens, inclosos els regidors del PP. Què més necessita el Govern de Rajoy per atendre aquesta justa reivindicació dels tarragonins que, a més, no suposa cap sobrecàrrega econòmica inassumible pel seu executiu? Com és possible tanta desídia?”, s’ha preguntat retòricament el diputat socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada