diumenge, 22 de gener del 2017

ROC MUÑOZ ACONSEGUEIX 509 AVALS A LA SEVA CANDIDATURA COM A PRIMER SECRETARI DE LA FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA



El cop tancat el període per recollir avals dels militants socialistes de les comarques tarragonines la candidatura de Roc Muñoz ha aconseguit un total de 509 avals, molt per sobre dels 215 avals mínims fixats com a requisit indispensable per ser elegit primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona.

A partir de demà dilluns la secretaria de la federació comprovarà un per un els avals a fi i efecte de constatar que es tracti de militants socialistes que figuren al cens electoral de la federació. Demà dilluns també seran comprovats els avals que han arribat via correu electrònic de les agrupacions socialistes que han dut a terme les seves assemblees aquest divendres 20 de gener. Per validar-los caldrà que els originals per escrit siguin lliurats demà dilluns a la seu de la federació del PSC del Camp de Tarragona.

Si un cop acabat el procés de verificació dels avals presentats es constata que aquests són correctes Roc Muñoz serà ratificat com a primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona en el Congrés de federació que es durà a terme el proper 4 de febrer a la sala d’actes del col·legi d’advocats de Tarragona.

El Congrés també haurà d’aprovar la ponència que guiarà l’acció política dels socialistes de les comarques tarragonines aquests propers anys i que recollirà els propostes per defensar i millorar les conquestes socials com l’educació i la sanitat pública, gratuïta i universal, els serveis socials essencials, eradicar la pobresa severa i les flagrants desigualtats socials, així com generar nous llocs de treball a les comarques tarragonines i reforçar el pes específic del Camp de Tarragona en el conjunt del país.  

Així mateix, el Congrés elegirà als membres de la comissió executiva de la federació, al president del consell de federació i als representats dels socialistes de les comarques tarragonines al consell nacional del PSC.


En principi, a data d’avui, el primer secretari del PSC Miquel Iceta assistirà i intervindrà a l’inici del Congrés dels socialistes de les comarques tarragonines mentre que el secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, prendrà part a la cloenda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada