dimecres, 18 de gener del 2017

EL PSC PRESENTA UNA BATERIA DE PREGUNTES AL PARLAMENT DEMANANT INFORMACIÓ SOBRE ELS TALLS DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC QUE VAN PATIR LES COMARQUES DE LA RIBERA D’EBRE I LA TERRA ALTA



La diputada socialista al Parlament per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha presentat una bateria de preguntes demanat informació sobre les possibles afectacions a les instal·lacions situades a Flix del pla PENTA i PLASEQTA arran dels talls de subministrament elèctric que van patir les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta els dies 30 i 31 de desembre.

“Volem saber quines actuacions té previstes el Govern per assegurar que els serveis vinculats al pla PENTA i PLASEQTA no es vegin afectats en cas d’interrupció del subministrament elèctric”, ha explicat la diputada del PSC.

En el mateix sentit, el grup socialista vol saber quin coneixement té el Govern de la Generalitat de l’estat de la qüestió pel que fa als talls de subministrament elèctric que pateixen les comarques de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta i, més concretament, a Horta de Sant Joan.

En darrer terme, la diputada socialista vol saber si, a parer del Govern, s’ha incomplert les previsions de la llei de garantia i qualitat del subministrament elèctric i quin coneixement ha tingut la Generalitat de la situació dels talls de subministrament que van tenir lloc a finals de desembre.

Cal recordar que en aquestes dates més d’un centenar d’abonats d’ambdues comarques es van quedar sense subministrament elèctric de manera intermitent i que aquests episodis de tall de subministrament s’han anat reproduint amb una certa periodicitat durant tot l’any.


“Els socialistes creiem que els veïns de les comarques de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta es mereixen uns serveis essencials de la màxima qualitat, exactament igual que la resta de ciutadans del país, visquin com visquin, ja sigui a una gran ciutat o a una comarca demogràficament petita. El que és intolerable és que els veïns d’aquestes dues comarques ebrenques pateixin aquests talls periòdics de subministraments bàsics i que el Govern sigui incapaç de garantir-los i exigir a les empreses elèctriques un servei eficaç”, ha conclòs la diputada socialista.       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada