dissabte, 7 de gener del 2017

EL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA CELEBRARÀ EL SEU SISÈ CONGRÉS EL DISSABTE 4 DE FEBRER



El consell de federació del PSC del Camp de Tarragona ha acordat celebrar el proper dissabte 4 de febrer el VIè Congrés dels socialistes de les comarques tarragonines.

Aquest dilluns, 9 de gener, els afiliats que vulguin optar a ser candidats a primer secretari de la federació han de manifestar-ho per escrit a la mesa del consell de federació. A partir d’aleshores, i fins al divendres 20 de gener, hauran de recollir el mínim de 215 avals de militants socialistes de la federació, requisit indispensable per poder optar a ser primer secretari.

Pel que fa a les agrupacions socialistes les assemblees respectives tenen de termini fins al 23 de gener per elegir als afiliats que les representaran en el Congrés. Així mateix, fins al 25 de gener estarà obert el termini per remetre esmenes a la ponència política i al reglament de la federació.

La ponència política és el document que fixarà les prioritats en l’acció política dels socialistes de les comarques tarragonines per als propers quatre anys. En aquest sentit, la ponència recollirà les propostes del PSC per defensar les conquestes socials com l’educació i la sanitat pública, gratuïta i universal, i els serveis socials essencials, eradicar la pobresa severa i les flagrants desigualtats socials, generar nous llocs de treball a les comarques tarragonines i reforçar el pes específic del Camp de Tarragona en el conjunt del país.  

Pel que fa al Congrés del 4 de febrer, es votarà la ratificació del primer secretari elegit pels militants, s’elegiran als membres de la comissió executiva de la federació, al president del consell de federació i als representats dels socialistes de les comarques tarragonines al consell nacional del PSC. Finalment es votarà el reglament de la federació i la ponència política que aprovarà el Congrés.


En principi la cloenda del Congrés, que es durà a terme a Tarragona, anirà a càrrec del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada