dilluns, 7 de novembre del 2016

EL PSC DEMANA AL CONGRÉS ALLIBERAR EL PEATGE DEL TRAM DE L’AP7 COMPRÈS ENTRE L’HOSPITALET DE L’INFANT I CABANES



El grup socialista al Congrés dels Diputats ha presentat una proposició no de llei en la què s’insta al Govern a alliberar el peatge de l’autopista AP7 en el tram comprès entre l’Hospitalet de l’Infant, a la demarcació de Tarragona, i Cabanes, ja a la província de Castelló, mentre no es construeixin els trams de la futura autovia A7 des de l’Hospitalet de l’Infant fins al municipi castellonenc de la Jana.

Segons ha destacat el diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz, membre també de la Comissió de Foment del Congrés, “el Govern del PP ha deixat de construir nous trams d’aquesta autovia que recorre les comarques tarragonines fet que obliga a un gran nombre de camions a continuar emprant l’antiga N-340 ocasionant cues, retencions i, el que és pitjor, accidents de trànsit amb molta freqüència.”

“Cal tenir en compte que el mateix ministeri ha anat anunciant l’imminent alliberament de la N-340 del trànsit de camions via un sistema de bonificacions com el que s’ha adoptat a Girona. Un anunci però que mai s’ha convertit en realitat. Al contrari, s’han construït 11 rotondes que l’únic que han provocat és un augment del nombre de retencions. Així mateix s’ha dibuixat una doble línia continua en ambdós sentits de la marxa entre el Perelló i l’Hospitalet de l’Infant sense que cap d’aquestes mesures hagi suposat una millora ni del trànsit ni de la seguretat a la via.”


Per tot plegat el grup socialista ha presentat aquesta proposició no de llei al Congrés que tan sols recull una reivindicació que és un clam unànime al territori. Cal recordar que l’anterior Govern socialista va procedir a desenvolupar l’autovia A7 desdoblant trams, en alguns casos, i construint-ne de nous solucionant així els col·lapses de trànsit que es registraven i millorant la seguretat de manera notable. Aquests esforços van ser laminats amb les retallades que va impulsar el PP un cop va arribar al Govern el 2011.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada