dilluns, 7 de novembre del 2016

CINC SOCIALISTES DE LES COMARQUES DEL CAMP DE TARRAGONA FORMEN PART DE LA NOVA EXECUTIVA DEL PSC



Cinc socialistes de les comarques del Camp de Tarragona formen part de la nova comissió executiva nacional elegida al Congrés del PSC celebrat aquest cap de setmana a Barcelona.

En concret, formen part de la nova comissió executiva Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Masdeu, alcalde de la Selva i vicepresident de la Diputació de Tarragona, que serà secretari nacional. Begoña Floria, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i portaveu del grup socialista serà adjunta de comunicació, Rosa Maria Ibarra, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Valls i diputada al Parlament, és la responsable de l’àrea de justícia i funció pública i Kenneth Martínez, tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Vendrell, serà també secretari nacional.

Cal destacar que en la comissió executiva nacional elegida es reforça la veu del socialisme de les comarques tarragonines ja que és el Congrés en què més membres d’agrupacions socialistes del Camp de Tarragona han estat elegits per formar part del màxim òrgan de decisió del PSC.

El Congrés ha fixat els objectius del socialisme català per aquests propers quatre anys que són fer créixer l’economia, repartir la riquesa, generar nous llocs de treball amb un nou model productiu i una agenda per la igualtat que defensi els serveis públics i aturi la privatització de drets, regenerar la vida política institucional i democràtica i assolir un nou acord entre Catalunya i la resta d’Espanya que inclogui un pacte fiscal federal i la reforma constitucional.

Així mateix el Congrés ha aprovat impulsar una lluita política ferma per combatre el canvi climàtic, obrir el debat de la legalització del cànnabis i treballar per bastir una República federal apostant decididament per una societat laica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada