dilluns, 18 de juliol del 2016

EL GRUP MUNICIPAL DEL PSC DE FALSET DÓNA PER TRENCAT L’ACORD DE GOVERN A L’AJUNTAMENT



Les dues regidores socialistes a l’Ajuntament de Falset, Maria Jesús Sánchez i Immaculada Pujol, han comunicat avui a l’alcalde del municipi que el grup socialista dóna per trencat l’acord de Govern assolit a l’inici del mandat amb el grup Independents per Falset i que, per tant, les regidores socialistes deixen les responsabilitats que tenien assignades al cartipàs municipal.

Segons ha explicat la portaveu socialista Maria Jesús Sánchez, “el motiu principal que ens ha portat a prendre aquesta decisió ha estat la pèrdua de la confiança política amb l’alcalde i la manca de transparència que, a parer del grup socialista, s’ha vingut mantenint tot i les reiterades demandes que hem fet per redreçar aquesta situació.”

La regidora socialista ha afegit que “aquests darrers dies s’han produït problemes en el subministrament de l’aigua potable provinent de la xarxa de Sant Gregori. Des del primer moment vàrem demanar a l’alcalde que alertés la població del risc d’emprar l’aigua per beure o preparar aliments davant del risc de la possible presència d’elements plaguicides a la xarxa de distribució de l’aigua. Sempre hem entès que més val prevenir que curar. Tot i això, i de les gestions que hem fet amb el servei de protecció de la salut al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, l’alcalde va decidir no informar la ciutadania i esperar-se al resultat de les proves analítiques.”

“No podem ni volem ser còmplices d’aquesta política d’opacitat que pot afectar la salut de les persones i per això hem decidit sortir del Govern. Des del primer dia hem defensat que cal posar en pràctica una comunicació directe i transparent amb la ciutadania de Falset. No hem canviat d’opinió, seguim on érem, en la defensa dels interessos generals dels veïns de Falset.”

Ambdues regidores socialistes s’han compromès a continuar treballant pel poble des de l’oposició. “Farem una oposició constructiva, fugint de les polèmiques estèrils però ferma en la defensa del que entenem que és el projecte polític que desitgem: un Falset de progrés on l’avenç general no deixi cap ciutadà enrere, sense els recursos necessaris per poder viure amb la dignitat material que es mereix.”   


El grup socialista ha manifestat avui per carta la seva renuncia a les àrees assignades en el cartipàs municipal i la seva sortida del Govern municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada