dijous, 15 de gener del 2015

EL PSC DE TARRAGONA DEMANA LA DIMISSIÓ DEL CONSELLER DE SALUT I L’OBERTURA IMMEDIATA DEL SERVEI D’HEMODINÀMICA LES 24 HORES DEL DIA



La portaveu de l’agrupació socialista de Tarragona, Sandra Ramos, ha manifestat aquest dijous “el suport absolut del PSC de Tarragona a la concentració convocada per demà divendres davant la Delegació de la Generalitat en defensa d’una sanitat pública i de qualitat accessible per als ciutadans de Tarragona. Els socialistes hi serem presents perquè el que s’ha vingut esdevenint aquests darrers anys en matèria de salut a base de retallades per part del Govern de CiU és del tot injust i intolerable.”

Entre d’altres mesures, el PSC de Tarragona demana l’obertura immediata “des de ja mateix” del servei d’hemodinàmica de l’hospital Joan XXIII de Tarragona durant les 24 hores del dia, la dimissió del conseller de Salut Boi Ruiz, la reobertura del servei d’urgències dels Centres d’Atenció Primària als barris tarragonins també les 24 hores del dia, millorar el servei de transport sanitari i reobrir els serveis i habitacions tancades a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona “durant tots aquests anys de retallades del Govern de la dreta”.

Segons Sandra Ramos, “els tarragonins hem de dir prou a tant de menysteniment i de menyspreu perquè s’està atacant ja la nostra dignitat i els nostres drets bàsics com a ciutadans de Catalunya. Per què un Govern que es passa el dia parlant de “patriotisme” ha dividit per cinc les inversions públiques destinades a Tarragona mentre, al mateix temps, han augmentat les adreçades a Barcelona i la seva àrea metropolitana? És que els tarragonins som menys catalans que els barcelonins per al Govern CiU-ERC?”

En aquest sentit, la portaveu socialista ha destacat que des de que Artur Mas és president de la Generalitat “les inversions destinades a la ciutat de Tarragona han davallat des dels més de 51 milions de l’anterior Govern de progrés a una mitjana inversora d’entre 3 a 10 milions d’euros un funció de l’any. Com és possible? Per què Tarragona no ha obtingut ni tan sols la mateixa inversió que han obtingut altres ciutats catalanes d’un pes demogràfic similar al nostre?” 


“Està clar que per a CiU i per a ERC Tarragona no està al mapa mental que tenen de Catalunya. Els pressupostos de la Generalitat han passat sistemàticament de llarg de la ciutat. Així no podem continuar, per tant, els socialistes donarem ple suport a totes les mobilitzacions convocades per la societat civil tarragonina i a les reivindicacions de l’alcalde de la ciutat en defensa del que ens correspon pel dinamisme del nostre teixit social i de les necessitats essencials dels ciutadans de Tarragona”, ha conclòs la portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada